Airbnb pakalpojumi

Doral – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

The Hot Box 305 piedzīvojums, ko piedāvā šefpavārs Rae

Es veidoju izsmalcinātas maltītes, iedvesmojoties no starptautiskās virtuves, augstas klases klientiem.

Gardēžu brokastis

Gatavojot ikkatru maltīti, pielietoju prasmes, ko apguvu labākajos restorānos.

Maoz pielāgota komforta virtuve

Maltīšu klāsts, kas paredzētas, lai ieturētu maltīti garšas ceļojumā.

Tasteful Kreationz, ko piedāvā šefpavārs Džejs

Esmu gatavojis ēdienus slavenībām un strādājis augstas klases restorānos Flemings un Benihana. Šefpavāres Karlas iecienītākā šefpavāra konkursa fināliste. Apmācība Fortloderdeilas Mākslas institūtā.

Soflosushi Omakase

Unikāla japāņu vai fusion omakase pieredze.

Nāciet, ļaujiet man jūs pabarot

Dvēseles kalpošana ar sass pusi: kur komforta ēdiens satiekas ar radošumu un katrs kumoss stāsta stāstu.

Pavāra galda piedzīvojums ar šefpavāru Adrianu

Rūpīgi izvēlēta Maiami izsmalcināta ēdienkarte ar vietējiem produktiem un sastāvdaļām.

Savor & Stay: šefpavāra Cuinn Airbnb piedzīvojums

Uzlabojiet atpūtu privātā kulinārijas ceļojumā. dzīvā kulinārija un gardēžu maltītes

Sirsnīgas Karību jūras garšas, ko piedāvā Tricia

Es specializējos, lai katram ēdienam piesaistītu dziļas Karību jūras saknes un sirdi.

Food NetWork šefpavārs Šefpavāra Entonija radošais darbs

Aizraujas ar visu veidu virtuvi, sniedzot garšu un godīgumu.

Premium Omakase ar Tomasu

Luksusa suši pieredze ar īpaši atlasītiem produktiem, piemēram, Farēru salu lasi un Hokaido ķemmīšgliemenēm

Īpašas maltītes no Tony

Esmu Virdžīnijas Kulinārijas institūta absolvents un sportistu privātais šefpavārs.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē