Airbnb pakalpojumi

Doctor Phillips – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Doctor Phillips – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Krisa dienvidu komforta ēdināšana

Piecu gadu pieredze Es specializējos dienvidu komforta ēdienā un varu uzņemt viesus jebkurā pasākumā. Es studēju kulinārijas zinātni Auguste Escoffier kulinārijas mākslas skolā Ostinā, Teksasā. Es sacentos MasterChef Houston un esmu armijas veterāns.

Pavārs

Orlando

Devine klasika, Breta

20 gadu pieredze es specializējos, izmantojot klasisko franču un itāļu tehniku kombināciju. Esmu pilnveidojis savas prasmes smalkās vakariņās un privātās vietās visā ASV. Esmu gatavojis ēdienu visā valstī konkurētspējīgos pasākumos, demonstrējot savu tehniku un aizrautību.

Pavārs

Novatoriskas Valentīnas vakariņas

8 gadu pieredze Esmu šefpavārs ar pieredzi modernos restorānos un boutique kafejnīcās. Es mācījos The Ritz Carlton, kur apguvu augstākās klases kulinārijas metodes. Es pilnveidoju savas prasmes The Ritz Carlton - vienā no pasaules izcilākajiem viesmīlības iestatījumiem.

Pavārs

Šefpavāra Šannas paaugstinātas gardēžu garšas

Esmu šefpavāre Šanna, Džamroka Eatza īpašniece, kur es ņemu līdzi vairāk nekā desmit gadus garu kulinārijas pieredzi, lai radītu drosmīgus un labiekārtotus ēdināšanas piedzīvojumus, kas pielāgoti katram viesim. Mana aizraušanās ir padarīt katru maltīti neaizmirstamu - stāstot, radoši pārklājot vai drosmīgas garšas, kas uzkavējas vēl ilgi pēc maltītes beigām. Pateicoties plašai pieredzei privātu vakariņu rīkošanā un dažādu pasākumu rīkošanā, es gādāju, lai katra detaļa tiktu rūpīgi izpildīta - no ēdienkartes plānošanas līdz prezentācijai. Viesi var ar nepacietību gaidīt ne tikai gardu maltīti, bet arī aizraujošu, personalizētu ceļojumu pa ēdienu, kas rada neaizmirstamas atmiņas. Nevaru sagaidīt, kad varēšu jūs uzņemt savā galdā!"

Pavārs

Šefpavāra Brijas piedzīvojums

7 gadu pieredze esmu strādājis par Sous šefpavāru Jeloustonas nacionālajā parkā un Universal Orlando. Es studēju Ņūorleānā un Misisipi un pabeidzu praksi kā šefpavārs. Mani publicēja nacionālajā televīzijā un publicētajos žurnālu rakstos.

Pavārs

Stilīgs Krystin šefpavāra galds

12 gadu pieredze Esmu pilnveidojis savas zināšanas un uzasinājis savu tehniku, izmantojot praktisku pieredzi. Es apmeklēju Auguste Escoffier kulinārijas mākslas skolu Boulderā, Kolorādo. Neatkarīgi no tā, vai tā ir izturīga itāļu maltīte vai jūras velšu mielasts, mana aizraušanās ar ēdienu ir nebeidzama.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē