Airbnb pakalpojumi

Davie – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Davie – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Izsmalcināti Entonija uzkodas

25 gadu pieredze Man ir ievērojama pieredze korporatīvajā ēdināšanā. Es absolvēju Le Cordon Bleu ar godu. Es rūpējos par korporatīvajiem pasākumiem, zīmolu atklāšanu un ballītēm visā Dienvidfloridā.

Pavārs

Džaspera kultivētā kulinārija

12 gadu pieredze Esmu strādājis vairākos četru dimantu kūrortos, Formula 1 VIP un Rolling Loud Owners Box. Es strādāju James Royal Palm, Thompson Resorts un Coco Bambu Brazīlijā. Es iekļāvu otro vietu pārtikas tīkla konkursa šovā "Food Fight".

Pavārs

Itāļu virtuves ēdieni, ko piedāvā Elena

Piecu gadu pieredze Esmu bijušais ķīmiķis, kļuvis par aizrautīgu šefpavāru. Es apmācīju kulinārijas nodarbības Itālijā un turpinu mācīties no jaunām kulinārijas grāmatām. Covid-19 laikā es sāku gatavot profesionāli itāļu ēdināšanas pakalpojumā.

Pavārs

Fort Lauderdale

Nikolaja globālās fusion vakariņas

15 gadu pieredze Esmu izstrādājis unikālu daudzkultūru ēdiena gatavošanas stilu. Es mācījos no savas ģimenes šefpavāru paaudzēm, pilnveidojot savas prasmes. Es kopā ar Dienvidbīčas ēdienu un vīna festivāla kulinārijas komandu apkalpoju vairāk nekā 10 000 viesu.

Pavārs

Andresa pasaules virtuve

10 gadu pieredze es apvienoju tradicionālo ar radošumu, koncentrējoties uz kvalitatīvām sastāvdaļām un prezentāciju. Mana uzticība izcilībai un inovācijām padara mani par cienījamu nosaukumu kulinārijā. Esmu strādājis Maiami un Ņujorkā pie slavenībām un populārākajiem restorāniem.

Pavārs

Autentiskas itāļu maltītes, ko piedāvā Emilio

12 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kurš aizraujas ar itāļu virtuvi un pauž mīlestību ar ēdienu. Es studēju gastronomiju Universidad Iberoamericana un specializējos makaronu izstrādājumos. Esmu gatavojis ēdienu kruīza līnijās un populārākajos restorānos.

Pavāri – visi pakalpojumi

Ekskluzīva Adriana starptautiskā virtuve

15 gadu pieredze Es radu izcilu maltīšu pieredzi luksusa jahtās un korporatīvajos pasākumos. Es studēju Šveices Kulinārijas mākslas un viesmīlības institūtā Pueblā, Meksikā. Es pabeidzu sezonu Francijā, kas atvēra durvis luksusa maltīšu baudīšanai.

Sicīlijas vīnu pāri, ko piedāvā Sems

30 gadu pieredze Trīs desmitgades esmu pilnveidojis savas slavenību šefpavāra prasmes. Es apmācīju koka virtuves ēdienus Itālijā un kā privāts šefpavārs Kalabrijā. Esmu bijis Chopped finālists un parādījos Beat Bobby Flay un Fire Masters.

Ēdināšana visā pasaulē, ko piedāvā Ainsworth

30 gadu pieredze Kā šefpavāram mans stils apvieno globālo ietekmi un koncentrēšanos uz svaigumu un ilgtspējību. Esmu pavadījis gadu desmitus, gatavojot maltītes smalkās maltītēs, piemēram, privātmājās un jahtās. Esmu gatavojusi ar mīlestību uz privātām jahtām un slavenību augsta līmeņa pasākumos.

Uz veselību orientēta pasaules virtuve, ko piedāvā Katlina

8 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kura mērķis ir nodrošināt veselīgas maltītes, kas baro gan ķermeni, gan dvēseli. Es absolvēju Šeridanas Tehnisko koledžu, galveno uzmanību pievēršot kulinārijas apmācībai. Es izveidoju un vadīju šefpavāru komandu, lai izveidotu ēdienkartes.

Danas ģimenes stila vakariņas

12 gadu pieredze es sniedzu bagātīgu pieredzi no kazino virtuvēm, luksusa dzīvokļiem un privātmājām. Es mācījos kulinārijas mākslā Fortloderdeilas Mākslas institūtā. Esmu strādājis profesionālu virtuvju jomā visā Dienvidfloridā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē