
Airbnb pakalpojumi
Coral Gables – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Coral Gables – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Komforta ēdiens, ko piedāvā Dveins
29 gadu pieredze Esmu vadījis daudzas virtuves kā šefpavārs un sadarbojies ar Sandals Dunns River. Es studēju kulinārijas mākslu Braunstaunas kopienas koledžā. Es izveidoju S&C Catering - uzņēmumu, kas nosaukts manu bērnu vārdā, un gatavoju ēdienu izpilddirektoram Chick.

Pavārs
Krisa ēdināšana ar noskaņu
25 gadu pieredze esmu strādājis dažos no karstākajiem restorāniem Coral Gables, Maiamibīčā un Maiami. Es absolvēju Džonsona un Velsas Universitāti dekānu sarakstā. Esmu sarūpējis ēdināšanu 2020. gada Super Bowl turnīram un daudzām slavenībām.

Pavārs
Džaspera kultivētā kulinārija
12 gadu pieredze Esmu strādājis vairākos četru dimantu kūrortos, Formula 1 VIP un Rolling Loud Owners Box. Es strādāju James Royal Palm, Thompson Resorts un Coco Bambu Brazīlijā. Es iekļāvu otro vietu pārtikas tīkla konkursa šovā "Food Fight".

Pavārs
North Miami
Vidusjūras iedvesmotas vakariņas, ko piedāvā LaShannon
6 gadu pieredze sniedz dziļu izpratni par peruāņu un itāļu virtuvi. Es studēju Džonsona un Velsas Universitātē, iegūstot bakalaura grādu kulinārijas mākslā. Pēc kulinārijas skolas es koncentrējos uz Vidusjūras virtuvi un strādāju pie vairākiem šefpavāriem.

Pavārs
Šefpavāra Elenas kulinārijas festivāls ieradīsies pilsētā
13 gadu pieredze es vadīju labāko Bruklinas restorānu un strādāju MasterChef Latino. Es strādāju restorānos Mehiko un Ņujorkā. Es parādīju savas kulinārijas prasmes MasterChef Latino.

Pavārs
Paaugstinātas maņu vakariņas, ko piedāvā Tiyan
20 gadu pieredze Ēdiens ir mans veids, kā apvienot cilvēkus ar mīlestību, mākslinieciskumu un dziļu gandarījumu. Es mācījos klasiskajā franču virtuvē L'Academie de Cuisine Mērilendā. Es ieguvu Pasaules luksusa restorāna balvu un tiku iekļauts Forbes un BBC.
Pavāri – visi pakalpojumi

Endrjū dvēseles ēdiena saknes
25 gadu pieredze es sāku gatavot tēva restorānā un pilnveidoju savas prasmes ar oficiālu apmācību. Es iemācījos apgūt garšu un cepšanu Džonsona un Velsas Universitātē. Esmu ēdinājis Serēnu Viljamsu, Filu Kolinsu, Džilu Treisiju un Triku tēti.

Bagātīga, šefpavāra Rendija globālā virtuve
Septiņu gadu pieredze Esmu pašmācības šefpavārs un Rsmackerz LLC īpašnieks, kas pazīstams ar daudzām kultūrām. Esmu pilnveidojis savas prasmes pats un ceļojis pa ASV un pasauli, lai gatavotu ēdienu. Esmu gatavojis ēdienu slaveniem dīdžejiem un YouTube zvaigznēm.

Paulo globālās garšas
35 gadu pieredze, ko esmu strādājusi visā nozarē, un es ienesu šo aizrautību un daudzpusību katrai maltītei. Kulinārija ir nodota manai vecvecmāmiņai un tēvam Sanpaulu. Es 18 gadus vadīju virtuvi Maiami Icon Perricone virtuvē, pilnveidojot savu amatu.

Medoksa medicīniskās maltītes
7 gadu pieredze Es tiecos veidot līdzsvaru, izmantojot rūpīgu kulināriju un reģeneratīvo lauksaimniecību. Pašlaik studēju tradicionālo ķīniešu medicīnu un funkcionālo uzturu. Es koncentrējos uz barības vielām saturošu maltīšu radīšanu, kas veicina labsajūtu.

Nikolaja globālās fusion vakariņas
15 gadu pieredze Esmu izstrādājis unikālu daudzkultūru ēdiena gatavošanas stilu. Es mācījos no savas ģimenes šefpavāru paaudzēm, pilnveidojot savas prasmes. Es kopā ar Dienvidbīčas ēdienu un vīna festivāla kulinārijas komandu apkalpoju vairāk nekā 10 000 viesu.

Daudzkultūru izsmalcinātas Wladimir vakariņas
10 gadu pieredze Mani 3 bērni un Venecuēlas mantojums veicina manu kulinārijas iedvesmu. Mani ēdieni atspoguļo precizitāti, emocijas un multikulturālu ietekmi no ASV. Es labi pārzinu Vidusjūras reģiona un globālās virtuves ēdienus, un man ir bijusi apmācība ASV.

Alena starptautisks izsmalcināts maltīšu ceļojums
15 gadu pieredze Man kā šefpavāram ir bijusi iespēja paust mīlestību ar garšu un tradīcijām. Es ieguvu praktiskus kulinārijas norādījumus Spānijā, Itālijā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kolumbijā. Esmu gatavojis ēdienu Spānijā, Itālijā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kolumbijā.

Ignacio ēdienkartes mājās
Esmu Ignacio, pieredzējis šefpavārs ar vairāk nekā 18 gadiem kulinārijas pasaulē, tostarp strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Savu aizraušanos ar Vidusjūras, franču un fusion virtuvēm esmu atvedis uz izcilām virtuvēm un ekskluzīviem klientiem visā Eiropā, Dienvidamerikā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Ar prieku radīšu jums meistarīgus ēdienus ar svaigām vietējām sastāvdaļām gardās kombinācijās. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat pulcēšanos intīmā gaisotnē vai ekstravagantā mājoklī, es izveidošu personalizētu vakariņu ēdienkarti, kas pielāgota jūsu gadījumam.

Bārbekjū ēdināšanas piedzīvojumi ar grilēšanu
15 gadu pieredze Pie tādiem projektiem kā Santa Clara Hotel Hacienda y Grilling FE. Man ir pieredze parrilla meksikāņu restorānā un santa clear hotel hacienda. Cociné slavenībām no mūzikas un sporta.

Ignacio Vidusjūras un fusion virtuve
18 gadu pieredze Esmu strādājis slavenos restorānos Eiropā, Dienvidamerikā un Ziemeļamerikā. Es mācījos prestižās iestādēs Ņujorkā, Sentbartā, Aspenā un Barselonā. The N.Y. Times ir slavējis manus saldos darbus, kuros bieži ir šokolāde un augļi.

Šefpavārs Stīls no Gordona Ramzija Nxt Lvl šefpavāra s1
12 gadu pieredze es rūpējos par augsta līmeņa klientiem, tostarp slavenībām, profesionāliem sportistiem un labākajiem izpilddirektoriem. Man ir ServSafe pārtikas apstrādes sertifikāts, un es apguvu uztura apmācību. Esmu uzņēmuma White Gold Seasoning un Steele's Catering īpašnieks.

Janivas Vidusjūras garšas
20 gadu pieredze Esmu restorāna īpašnieks, slavenību šefpavārs un Vidusjūras garšvielu pazinējs. Es studēju Maiami Kulinārijas institūtā, un man pieder Jaffa, Vidusjūras restorāns Maiami. Es izveidoju garšvielu ceļvedi "My Spiced Kitchen" un ieguvu visu laiku Netflix labākos pārpalikumus.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē