
Airbnb pakalpojumi
Catania – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Catania – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Fabrizio lauku Trullo pusdienas vai vakariņas
Sveiki, mani sauc Fabrizio. Esmu profesionāls pavārs jau daudzus gadus, un pēc darba pieredzes iegūšanas Itālijā un Eiropā es nolēmu beidzot īstenot savu sapni: dalīties savā aizraušanās ar ēdienu un dabu, atverot savas lauku mājas ceļotājiem no visas pasaules, interesējoties par autentisku pieredzi ar vietējiem iedzīvotājiem. Mana misija: piedāvāt viesiem īpašu un jautru vakaru, gatavojot vienkāršus vietējo Apūlijas tradīciju ēdienus. Mēs personīgi izvēlamies izejvielas, un es uzskatu, ka mana ir "tirgus virtuve", jo tās pamatā ir sezonāla pārtika, bet galvenokārt no mazajiem vietējiem ražotājiem. Uz tikšanos, lai kopā baudītu jauku piedzīvojumu starp ēdienu, labu vīnu un daudziem aizrautīgiem stāstiem

Pavārs
Tipiska sicīliešu virtuve Karolīnā
Mana aizraušanās nāk no tālienes. Kopš bērnības es apguvu senās kulinārijas tradīcijas un senās Sicīlijas receptes no savas tantes un mātes, kopā ar viņiem mēs gatavojām gardu manikaretti. Manas prasmes laika gaitā ir pamazām augušas, kā arī mana lieliskā mīlestība pret ēdiena gatavošanu un visu, kas ir labi pagatavots, ar vienkāršām un patiesām sastāvdaļām, vienmēr svaigu un no lauka līdz galdam. Tas viss lika man piedalīties svarīgās kulinārijas nodarbībās un piedalīties dažādās kulinārijas svinībās.

Pavārs
Martina Franca
Apūlijas brokastis Fabrizio trullo
30 gadu pieredze Esmu pārvaldījis vairākus restorānus Ziemeļitālijā, personīgi rūpējoties par virtuvi. Es apmeklēju viesnīcu skolas nodarbības un veicu praksi ar prestižiem pavāriem. Es pārvaldīju restorānu viesnīcu Ca’ del Lago Boloņā, ko ieskauj šefpavārs.

Pavārs
GENOVA
Spilgti un veselīgi Fabrizio kumosi
Esmu privāts pavārs un personīgais pavārs jau 15 gadus, strādāju ģimenēm, privātpersonām un uzņēmumiem, pārvaldu pusdienas un vakariņas privātās dzīvesvietās un Airbnb mājokļos vienas vai vairāku nedēļu piedzīvojumos. Es vēlos padarīt savu dārzu pieejamu tiem, kuri vēlas apmeklēt kulinārijas nodarbības ar tradicionālajām Ligūrijas un Pjemontas receptēm vai organizēt pusdienas, vakariņas un privātus pasākumus.

Pavārs
Zafferana Etnea
Matteo sicīliešu garšas
14 gadu pieredze Es piedāvāju dziļu cieņu pret tradīcijām un aizraušanos ar neaizmirstamu maltīšu radīšanu. Es strādāju populārākajās Itālijas iestādēs un pilnveidoju savas prasmes starptautiskā mērogā. Esmu ieņēmis lomas kruīzu nozarē kopā ar Silversea, Crystal Cruises un Ritz-Carlton.

Pavārs
Patiesi sicīliešu
16 gadu pieredze es radu autentiskus, tradicionālus sicīliešu ēdienus, kuru iedvesmas avots ir manas vecmāmiņu virtuves. Es apmeklēju Gastronomijas zinātņu universitāti Itālijā. Kā savas alma mater vēstnieces es dalos savās kulinārijas prasmēs ar nelabvēlīgiem jauniešiem.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē