Airbnb pakalpojumi

Altadena – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Altadena – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Dienvidu dvēsele ar šefpavāra Pondera franču akcentu

18 gadu pieredze Mana uzmanība: dvēseliskās dienvidu kulinārijas tradīcijas ar precīzām franču metodēm. Man ir kulinārijas tēlotājmākslas grāds Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžā, kā arī uzņēmējdarbības vadības grāds slavenajā Morehouse koledžā. Es palīdzēju restorānu grupai sasniegt 85% no lauku saimniecības līdz galdam un uzturēju pārtikas izmaksas, kas ir zemākas par 20%. Tagad esmu privāts pavārs, kas rūpējas par jūsu vajadzībām. Mana specialitāte ir: jūsu izvēle.

Pavārs

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Dilans

Piecu gadu pieredze Man ir veltīta svaiga, gardēžu cienīga ēdiena ienešana jūsu galdā. Es studēju pie vieniem no labākajiem šefpavāriem Losandželosā. Es uzrakstīju pavārgrāmatu bērniem ar ēšanas traucējumiem.

Pavārs

Pasadīna

Šefpavāra Fletch privāta pusdienu un vakariņu apkalpošana

20 gadu pieredze Esmu personīgais šefpavārs, gatavojot ēdienu cienījamiem un turīgiem klientiem. Man ir Le Cordon Bleu kulinārijas grāds. Es saņēmu kulinārijas ieteikuma vēstuli no Forbes desmit bagātākā dalībnieka visā pasaulē.

Pavārs

Šefpavāra Džezija Hārvija Kali un Karību jūras reģiona virtuve

6 gadu pieredze Esmu slavenību šefpavārs ar izpārdotiem popups Losandželosā, Ņujorkā un Maiami. Es iemācījos kļūt par šefpavāru, vērojot savu vecmāmiņu un strādājot virtuvēs. Es piedalījos ēdienā un vīnā kā šefpavārs "Atdzīvinot ēdienu ainu Losandželosā".

Pavārs

Nealas izsmalcinātas maltīšu ekspedīcijas

8 gadu pieredze Esmu viesnīcas Le Meridien konditors. Pirms tam es biju personīgais un ēdināšanas šefpavārs. Man ir asociētais grāds kulinārijas mākslā. Es nodrošināju ēdināšanu ekskluzīviem pasākumiem un klientiem, piemēram, Smashbox Cosmetics.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē