Airbnb pakalpojumi

Torrance – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Torrance – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Vegānisks piedzīvojums: privāts pavārs jūsu mājās

Iepazīstieties ar šefpavāru JustNCase! Ar ilggadēju pieredzi kulinārijas nozarē esmu veiksmīgi vadījis savu pārtikas kravas automašīnu un uzsācis plaukstošu privātu šefpavāru uzņēmējdarbību, kas rūpējas par dažādiem klientiem. Mana aizraušanās ar aromātisku, augstas kvalitātes maltīšu radīšanu ir ļāvusi man sadarboties ar vairākiem augsta līmeņa klientiem konfidenciālā vidē, nodrošinot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas par prioritāti piešķir garšu, veselību un prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat inovatīvus augu izcelsmes ēdienus vai veidoju vairāku ēdienu maltītes, es pievēršu profesionalitāti, radošumu un uzmanību detaļām katrā ēdināšanas piedzīvojumā. Ļaujiet man piedāvāt privāta šefpavāra greznību jūsu Airbnb mājoklī!

Pavārs

Privāts ēdināšanas piedzīvojums, ko piedāvā šefpavārs Neicy

15 gadu pieredze Koncentrējoties uz komforta ēdienu ar akcentu, es gatavoju slavenībām un ekskluzīviem pasākumiem. Vecmāmiņa mani apmācīja, un es pilnveidoju savas prasmes Ilinoisas Mākslas institūtā. Es arī nodibināju MeMa's Southern Hospitality un šefpavāra Neicy Flavor Company.

Pavārs

Losandželosa

Morgana dzīvespriecīga kulinārija

20 gadu pieredze es specializējos unikālu ēdināšanas piedzīvojumu radīšanā, koncentrējoties uz kvalitatīvām sastāvdaļām. Esmu gatavojis ēdienu daudzu lielisku šefpavāru un fantastiskos restorānos. Es vadu savu uzņēmumu, piedāvājot privātu šefpavāra pieredzi, vīna pārus un piknikus.

Pavārs

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Dilans

Piecu gadu pieredze Man ir veltīta svaiga, gardēžu cienīga ēdiena ienešana jūsu galdā. Es studēju pie vieniem no labākajiem šefpavāriem Losandželosā. Es uzrakstīju pavārgrāmatu bērniem ar ēšanas traucējumiem.

Pavārs

Paaugstināta cena par Itāliju, ko piedāvā Džoijs

Esmu Džoijs, Losandželosā dzīvojošs privāts šefpavārs, kura specializācija ir itāļu virtuve. Mans kulinārijas ceļojums sākās Le Cordon Bleu Losandželosā, kur es iemācījos radīt radošumu sarežģītās receptēs. Ar itāļu mantojumu abās ģimenes pusēs es katru gadu ceļoju uz Itāliju, lai padziļinātu savu pieredzi. Savu kā privāta šefpavāra 10 gadu laikā esmu apkalpojusi virkni klientu - no slavenībām līdz vēlmei, un ar nepacietību gaidu, kad jūsu mājās piedāvās izsmalcinātus ēdienus, kas pagatavoti ar augstas kvalitātes sastāvdaļām.

Pavārs

Rikardo pavāra galda ēdienkartes

14 gadu pieredze es apvienoju kulinārijas prasmes ar dziļu smalku sastāvdaļu un ilgtspējības novērtējumu. Es ieguvu grādu gastronomijā UNIVALI, Brazīlijā. Esmu gatavojis ēdienu filmu producentiem, futbolistiem un miljardieru investoriem.

Pavāri – visi pakalpojumi

Cali Mediterranean by Liza

Es esmu vietējais privātais slavenību šefpavārs, kurš ir strādājis pie Elisonas Holkera, Sebastiana Stena un citiem klientiem privātajā sektorā. Es uzsāku privātā šefpavāra pakalpojumus Malibu Beach Recovery Home. Tur es no jauna izgudroju daudzas savas receptes, lai ievērotu viņu zemo glikēmisko diētu. Es cēlos rindās kā viņu sous šefpavārs un kulinārijas skolotājs. Mana niša ir Vidusjūras ēdieni un konditorejas izstrādājumi.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve

15 gadu pieredze Esmu trešās paaudzes Kalifornijas iedzīvotāja, sajaucot rietumu piekrastes sastāvdaļas ar globālām garšvielām. Es mācījos no savas mātes un vecmāmiņas, pēc tam trenējoties un vadot savu uzņēmējdarbību. Es uzvarēju Food Network kulinārijas konkursā un esmu apkalpojis Rihannu, Stīviju Brīnumu un daudz ko citu.

Šefpavāra Solomona radošie deserti un sezonas ēdienkartes

16 gadu pieredze es specializējos inovatīvu recepšu un ēdienu izstrādē mazajiem pārtikas uzņēmumiem. Es absolvēju Amerikas Kulinārijas institūtu. Es pievēršos pētniecībai un attīstībai mazajiem pārtikas uzņēmumiem.

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty

Esmu privāts pavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, radot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus ģimenēm, radošām personām un ēdienu cienītājiem visā Kalifornijā. Mana kulinārija sakņojas multikulturālās sintēzes baudīšanas dvēseliskajās garšās no dienvidiem, Karību jūras reģiona, Latīņamerikas un ne tikai. Esmu izveidojis savu vārdu, gatavojot ēdienu klientiem, kuri mani uzaicina gadu no gada, pateicoties saiknei un rūpēm, ko sniedzu katram šķīvim. Ar ko es atšķiros? Es ne tikai gatavoju ēdienu - es pārtveru sajūtu ēdienā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir komforts, svinības vai nostalģija, es pievēršos maltītes emocionālajai pusei. Esmu rīkojis visu, sākot no intīmām dzimšanas dienām līdz uznirstošajiem logiem un privātām vakariņām, un pret katru no tām izturos tā, it kā tas būtu vissvarīgākais. Ja kādreiz esat vēlējies šefpavāru, kurš jūtas kā ģimene un pavāri, it kā viņi būtu dzīvojuši visur, kur jums patīk -

Johannas restorāna restorānā

Esmu Johanna, šefpavāre, kas aizraujas ar personalizētu, multisensorisku pusdienu mirkļu darināšanu, kurā katrs kodums pamodina maņas. Ar 20 gadu pieredzi augstākās klases ēdināšanā esmu pazīstama ar bagātīgu, sarežģītu garšu sajaukšanu, piemēram, manu autentisko meksikāņu kurmi poblano, rūpīgi pievēršot uzmanību detaļām. Neatkarīgi no tā, vai tas ir aromāts, gaisotne vai mūzika, es koncentrējos uz atmosfēras radīšanu, kurā katrs elements darbojas kopā, lai uzlabotu maltīti. No mājīgā, vāji apgaismotā iestatījuma līdz īpaši atlasītajai ēdienkartei - katra detaļa ir pārdomāti izplānota. Ar mīlestību pret kulinārijas mākslu un apņemšanos nodrošināt nevainojamu apkalpošanu es ar prieku pielāgošu jūsu īpašo maltīti jūsu vēlmēm, ļaujot jums doties neaizmirstamā ceļojumā ar vakariņām.

Veselīgas sezonas maltītes ar uztura šefpavāru Cate

Četru gadu pieredze Man ir 4 gadu pieredze veselības atbalstošu maltīšu gatavošanā, lai dziedinātu klientus Losandželosā. Esmu integrētā uztura institūta sertificēts holistisks veselības treneris. Food Network "Chopped" čempions un turnīru finālists.

Brady radošie neapoliešu ēdieni

24 gadu pieredze, liekot cilvēkiem justies ērti, piedāvājot radošas ēdienkartes un piedzīvojumus. Esmu pilnveidojis savas kulinārijas prasmes gan virtuvēs, gan augstspiediena pasākumu vidē. Esmu izveidojis mobilo neapoliešu virtuves koncepciju, kas piedāvā neaizmirstamus ēdienus, privātu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī plaša mēroga pasākumu pakalpojumus. Ļaujiet man jūs aizvest gardā un barojošā ceļojumā.

Shieya globālie kulinārijas ceļojumi

10 gadu pieredze Es vairāk nekā desmit gadu gatavoju īpašus ēdienus no visdažādākajām ietekmēm. Es mācījos Nobu un arī Wolfgang Puck. Es uzvarēju Food Network's Supermarket Stakeout 6. sezonā un parādos Gastronauts.

Karību jūras un Eiropas virtuves maltītes, ko piedāvā Paola

7 gadu pieredze, ko gatavoju privātiem klientiem, apvienojot Karību jūras saknes ar globālām garšām. Es iemācījos gatavot no mammas un pusaudža darba. Es radu izcilu cepšanu un multikulturālu virtuvi.

Ziemeļaustrumu iedvesmotas privātas vakariņas, ko piedāvā Paola

9 gadu pieredze Esmu izstrādājis savas kulinārijas prasmes gadu laikā ar jahtu čarteriem un privātām vakariņām. Esmu ne tikai piedalījies nodarbībās, bet arī pilnveidojis savas prasmes ar jahtu čarterreisiem un privātām vakariņām. Esmu radījis ēdienus lieliskam viesu lokam, kuģojot ar jahtām.

Jazzed-up classics by Jasmin

10 gadu pieredze esmu apguvusi viesmīlību un izpildi privātās vakariņās. Man ir kulinārijas grāds Kesier kulinārijas institūtā. Es mācu nākamajiem šefpavāriem, kas ir mans lepnākais sasniegums.

Dienvidu dvēsele ar šefpavāra Pondera franču akcentu

18 gadu pieredze Mana uzmanība: dvēseliskās dienvidu kulinārijas tradīcijas ar precīzām franču metodēm. Man ir kulinārijas tēlotājmākslas grāds Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžā, kā arī uzņēmējdarbības vadības grāds slavenajā Morehouse koledžā. Es palīdzēju restorānu grupai sasniegt 85% no lauku saimniecības līdz galdam un uzturēju pārtikas izmaksas, kas ir zemākas par 20%. Tagad esmu privāts pavārs, kas rūpējas par jūsu vajadzībām. Mana specialitāte ir: jūsu izvēle.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē