Airbnb pakalpojumi

Sidneja – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Japānas iedvesmota dvēseles maltīte: svētā galda

Esmu japāņu izcelsmes, tāpēc, izmantojot savas zināšanas uztura un augstās kulinārijas jomā, radu dvēselisku ēdienu pieredzi, kas godina dabu, līdzsvaru un mākslu nekur nesteigties.

Frančeskas maltītes, kas vērstas uz labsajūtu

Personalizētas ēdienkartes, kas paredzētas privātiem pasākumiem, kas vērsti uz pārtikas zinātni un uzturu.

Privātas vakariņas ar šefpavāri Mišelu

Greznība, garša un labsajūta katrā kumosā – izbaudiet pasaules līmeņa šefpavāra pakalpojumus

Sapņu vakariņu piedzīvojumi, ko piedāvā Vincenzo

Esmu gatavojis tūkstošiem augstākā līmeņa restorānos un savā ēdināšanas uzņēmumā.

Smalku maltīšu piedzīvojums mājās, ko piedāvā Kerem

Pasaulē pazīstams kulinārijas apmācīts privātais šefpavārs, kas piedāvā ekskluzīvu izsmalcinātu maltīšu baudījumu ar restorāna līmeņa kvalitāti jebkurā vidē.

Vidusjūras garšas no Vincenzo

Es nopelnīju Michelin zvaigzni un vienu cepuri par izcilu Vidusjūras reģiona ēdienu radīšanu.

Vakariņas tumsā ar šahīnu

Mēs gatavojam inovatīvus ēdienus, kas apvieno sirsnīgu viesmīlību ar mūsdienīgu noskaņu.

Taste of Australia by chefin

Mēs radām aizraujošus kulinārijas piedzīvojumus, kas apvieno smalkas maltītes ar kultūras atklājumiem.

Inovatīvas Emanueles itāļu un spāņu garšas

Esmu kaislīgs šefpavārs, kas specializējas itāļu un spāņu virtuvē.

Izsmalcināta Klaudio gardēžu virtuve

Esmu šefpavārs un sertificēts vīnzinis ar 21 gadu ilgu kulinārijas pieredzi.

Mājīgs itāļu ēdiens ar Simonu

Es uzskatu, ka īsta itāļu maltīte liek jums justies kā mājās - ļaujiet man ņemt līdzi klasiku pie galda.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē