Airbnb pakalpojumi

The Rocks – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

The Rocks – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Izsmalcināta Matteo itāļu virtuve

Mateo Zamboni, kas dzimis nelielā Ziemeļitālijas pilsētiņā, agri atklāja savu aizraušanos ar viesmīlību. Pēc apmācības ar Michelin zvaigznēm novērtētajās virtuvēs, piemēram, La Pergola (Roma) un Ristorante Cracco (Milāna), viņš gatavoja ēdienu starptautiskā mērogā, tostarp Kataras karaliskajai ģimenei, un pilnveidoja savu amatu Seiji Jamamoto Tokijā. Pirms vairāk nekā desmit gadiem viņš pārcēlās uz Austrāliju, izvirzoties augstākajās lomās kā Ormeggio šefpavārs Spit, galvenais šefpavārs Pilu restorānā Freshwater un vadošais šefpavārs Jonah's at Whale Beach. Šodien viņš ir Civico 47 dibinātājs un izpilddirektors Padingtonā, Sidnejā, kas ir itāļu maltīšu etalons. Viņš ir mediju personība un zīmola līdzstrādnieks, viņš vada arī kulinārijas nodarbības, rīko privātus un korporatīvus pasākumus, kā arī tādas labdarības organizācijas kā Miracle Babies Foundation.

Pavārs

Piekrastes garšu svētki, ko piedāvā chefin

8 gadu pieredze Īpaši privāti ēdināšanas pasākumi Fortune 500 klientiem ar augstākās kvalitātes šefpavāriem un apkalpošanu. Es mācījos pie labākajiem pavāriem ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs un globālajās kulinārijas tradīcijās. Slavens ar augstākās kvalitātes privātām maltītēm, ko izvēlas izcilākie pasaules zīmoli kulinārijas jomā.

Pavārs

Izsmalcināta Klaudio gardēžu virtuve

21 gada pieredze, strādājot populārākajos restorānos Itālijā, Apvienotajā Karalistē un Austrālijā. Es mācījos restorānos Romā, Itālijā un Londonā Džeimija Olivera un Džordžo Locatelli vadībā. Esmu strādājusi Michelin zvaigžņu restorānā, pilnveidojot savas prasmes smalkās vakariņās.

Pavārs

Inovatīvas Emanueles itāļu un spāņu garšas

7 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kura ēdieni ietver itāļu un spāņu virtuvi. Es apguvu tradicionālās metodes no savas itāļu vecmāmiņas un ceļošanas. Es radu maltītes, kas iepriecina maņas un uzlabo maltīšu baudījumu.

Pavārs

Marko tradicionālās itāļu garšas

Es sāku gatavot mājās jau agrā vecumā, attīstot dziļu aizraušanos ar labāko sastāvdaļu iegādi un apgūstot dažādas kulinārijas metodes, kas apvieno tradīcijas ar mūsdienu inovācijām. Ar gandrīz desmit gadu pieredzi augstākās klases restorānos es pilnveidoju savas prasmes pārvaldīt vietas un pārraudzīt vairākas veiksmīgas atklāšanas iespējas. Covid-19 pandēmijas laikā es pārgāju uz privātiem šefpavāra pakalpojumiem, radot piepildītu karjeru, kas vērsta uz izcilu kulinārijas pieredzi. No rūpīgas

Pavārs

Taste of Australia by chefin

8 gadu pieredze Esmu savienojis tūkstošiem vakariņu ar cienījamiem šefpavāriem 10 valstīs. Es mācījos pie Rūtas Rodžersas, un mani vadīja Džeimijs Olivers un Riks Šteins. Esmu piedalījusies kulinārijas realitātes sērijā, parādot savu drosmīgo, globāli iedvesmoto stilu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē