Airbnb pakalpojumi

Sonoma – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Sonoma – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Amandas īpašo pasākumu šefpavāre

Trīs gadu pieredze, ko esmu pagatavojis dažādiem īpašiem pasākumiem, sniedzot neaizmirstamu kulinārijas pieredzi. Es studēju bioloģisko kulināriju no saimniecības līdz galdam Ballymaloe kulinārijas skolā Īrijā. Esmu gatavojis vecpuišu ballītēm, mazuļu dušām, dzimšanas dienas ballītēm un daudz kam citam.

Pavārs

Labākais Kalifornijā kopā ar šefpavāru Deivu

Esmu daudz strādājis kā šefpavārs, pārtikas rakstnieks un fotogrāfs, un nekas nav atlicis. Tas ir bijis mežonīgs brauciens, un man patīk sarunāties ar veikalu. Mana kulinārā pieredze veidojas, atrodoties Kalifornijā, un pamatiedzīvotāju senči atgriežas pirms spāņu ierašanās. Šīs saknes ir dziļas senatnē un attieksmē. Manas aukslējas iegūst no Rietumkrasta Amerikas, Meksikas reģionālās, Vidusjūras, Marokas un pat vjetnamiešu aspektiem. Piedzīvojums Kalifornijā ir manās asinīs, un tīrākā izpausme ir caur šķīvi un pildspalvu. Man ir arī smilšaina, sentimentāla puse, ko ieleju katrā preparātā. Katram ēdienam ir savs stāsts, un to ir vērts pastāstīt. Es lepojos ar to, ka ar mani ir ļoti viegli strādāt, ēdienam vajadzētu būt jautram, un es domāju, ka laba kompānija nodrošina labākās sastāvdaļas. Ieturēsim maltīti, ko atcerēties!

Pavārs

Pablo gardumu dārgumi

25 gadu pieredze man ir radījusi kulinārijas pieredzi Sanfrancisko, Napā, Sonomā un Kolumbijā. Es studēju vīna someljē Gato Dumas, Argentīnā. Esmu strādājis ar lielo brāli lielo māsu, Ferrari un Argentīnas vēstniecību.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē

Citi pakalpojumi, ko izpētīt