
Airbnb pakalpojumi
Sonoma – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Sonoma – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Amandas īpašo pasākumu šefpavāre
Trīs gadu pieredze, ko esmu pagatavojis dažādiem īpašiem pasākumiem, sniedzot neaizmirstamu kulinārijas pieredzi. Es studēju bioloģisko kulināriju no saimniecības līdz galdam Ballymaloe kulinārijas skolā Īrijā. Esmu gatavojis vecpuišu ballītēm, mazuļu dušām, dzimšanas dienas ballītēm un daudz kam citam.

Pavārs
Labākais Kalifornijā kopā ar šefpavāru Deivu
Esmu daudz strādājis kā šefpavārs, pārtikas rakstnieks un fotogrāfs, un nekas nav atlicis. Tas ir bijis mežonīgs brauciens, un man patīk sarunāties ar veikalu. Mana kulinārā pieredze veidojas, atrodoties Kalifornijā, un pamatiedzīvotāju senči atgriežas pirms spāņu ierašanās. Šīs saknes ir dziļas senatnē un attieksmē. Manas aukslējas iegūst no Rietumkrasta Amerikas, Meksikas reģionālās, Vidusjūras, Marokas un pat vjetnamiešu aspektiem. Piedzīvojums Kalifornijā ir manās asinīs, un tīrākā izpausme ir caur šķīvi un pildspalvu. Man ir arī smilšaina, sentimentāla puse, ko ieleju katrā preparātā. Katram ēdienam ir savs stāsts, un to ir vērts pastāstīt. Es lepojos ar to, ka ar mani ir ļoti viegli strādāt, ēdienam vajadzētu būt jautram, un es domāju, ka laba kompānija nodrošina labākās sastāvdaļas. Ieturēsim maltīti, ko atcerēties!

Pavārs
Pablo gardumu dārgumi
25 gadu pieredze man ir radījusi kulinārijas pieredzi Sanfrancisko, Napā, Sonomā un Kolumbijā. Es studēju vīna someljē Gato Dumas, Argentīnā. Esmu strādājis ar lielo brāli lielo māsu, Ferrari un Argentīnas vēstniecību.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē