Airbnb pakalpojumi

Oakland – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Oakland – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Hyperlocal, foraged fare by Clair

Vairāk nekā 15 gadu pieredze! Esmu gatavojis ēdienu Pizzetta 211 Sanfrancisko un kā šefpavārs El Cerrito īpašumā. Esmu strādājis pie šefpavāriem ar Michelin zvaigznēm un vadījis savu pirmo virtuvi 19 gadu vecumā. Esmu gatavojis vadošus vārdus tehnoloģiju nozarē un Midas List riska kapitālistiem.

Pavārs

Ērika sezonas maltītes un svaigas garšas

20 gadu pieredze es pilnveidoju savu amatu dažās no prestižākajām Kalifornijas virtuvēm. Man ir maģistra grāds kulinārijas uzturā Džonsona un Velsas Universitātē. Es atvēru komisāru, kura 2014. gadā tika nosaukts par labāko jauno restorānu.

Pavārs

Ronija globālās garšas

20 gadu pieredze Mans garšas profils ietver vjetnamiešu, franču, afro-spāņu un portugāļu virtuves ēdienus. Es piedāvāju ēdiena gatavošanai ģimenes tradīcijas, kā arī esmu apmācījis šefpavārus Līča reģionā. Esmu strādājis ikdienas vakariņotāju un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos.

Pavārs

Alesandro garšas romiešu un līča reģionā

25 gadu pieredze Mans ēdiens atspoguļo vienkāršību, cieņu un manas itāļu saknes. Apmācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajās Romas virtuvēs, kā arī apmeklēju viesnīcu vadības skolu. Man jau 10 gadus piederēja itāļu restorāns Chiaroscuro Sanfrancisko Finanšu rajonā.

Pavārs

Uz veselību vērsta Evertona virtuve

10 gadu pieredze es sāku smalkās vakariņās un tagad gatavoju tādiem sportistiem kā Markuss Moriss un Džeks Flahertijs. Agri es mācījos mājās un vidusskolas virtuvēs, pirms apmeklēju kulinārijas skolu. Esmu gatavojis NBA zvaigznei un barojis citus ievērojamus sportistus.

Pavārs

Amandas īpašo pasākumu šefpavāre

Trīs gadu pieredze, ko esmu pagatavojis dažādiem īpašiem pasākumiem, sniedzot neaizmirstamu kulinārijas pieredzi. Es studēju bioloģisko kulināriju no saimniecības līdz galdam Ballymaloe kulinārijas skolā Īrijā. Esmu gatavojis vecpuišu ballītēm, mazuļu dušām, dzimšanas dienas ballītēm un daudz kam citam.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē