Izsmalcinātas maltītes no lauka līdz galdam, ko piedāvā Džeimss
Es veidoju personalizētas ēdienkartes, izmantojot vietējās, ilgtspējīgas sastāvdaļas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Napa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Ziemas vakariņu piedzīvojums
€ 218 € 218 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 651
Daudzveidīga ēdienkarte ar itāļu, Latīņamerikas un vietējām garšām ir ideāli piemērota ziemas maltīšu baudīšanai ar siltiem, mierinošiem un spēcīgiem kulinārijas darbiem.
Asian Fusion 2.0
€ 239 € 239 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 868
Moderna Āzijas garšu uzņemšana, apvienojot tradicionālās metodes ar drosmīgiem, mūsdienīgiem pavērsieniem.
Pavasaris uz vasaru
€ 239 € 239 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 738
Svaiga, sezonāla ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir Vidusjūras un vietējās garšas, izceļot pavasara un vasaras labākās sastāvdaļas.
Ja vēlaties, lai James veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
15 gadu pieredze
Man ir bijušas šefpavāra lomas Napas ielejā, Sietlā un Montanā.
Karjeras sasniegums
Es mācījos pie šefpavāriem Metjū Buškē, Tamārai Mērfijai un Filipam Jeanty.
Izglītība un apmācība
Papildus kulinārijas skolai es mācījos no Metjū Bušeta un Tamāras Mērfijas.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 3 atsauksmēm
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Napa, Sonoma, Santarosa un Sanfrancisko. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 218 No € 218 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 651
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




