Airbnb pakalpojumi

Santa Rosa – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Santa Rosa – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Dienvidaustrumāzijas apvienojums, Keo

19 gadu pieredze Laosas, Taizemes un Japānas restorānos ienesa pašmāju mīlestību pret Āzijas virtuvi. Es pārvērtu savu aizraušanos ar Āzijas virtuvi par karjeru, strādājot restorānu virtuvēs. Jau no agra vecuma es savā darbā strādāju ar savu mīlestību pret Laosiešu, taizemiešu un vjetnamiešu ēdienu.

Pavārs

Santa Rosa

Toma globālās ēdienkartes

13 gadu pieredze Mana uzmanība tiek pievērsta smalku ēdināšanas pasākumu rīkošanai, piedāvājot plašu virtuvju klāstu. Man ir pašmācības pieredze trīs cienījamos Bay Area ēdināšanas uzņēmumos. Esmu sarūpējis vairāk nekā 250 pasākumu visu izmēru grupām, iegūstot populārākās tiešsaistes atsauksmes.

Pavārs

Labākais Kalifornijā kopā ar šefpavāru Deivu

Esmu daudz strādājis kā šefpavārs, pārtikas rakstnieks un fotogrāfs, un nekas nav atlicis. Tas ir bijis mežonīgs brauciens, un man patīk sarunāties ar veikalu. Mana kulinārā pieredze veidojas, atrodoties Kalifornijā, un pamatiedzīvotāju senči atgriežas pirms spāņu ierašanās. Šīs saknes ir dziļas senatnē un attieksmē. Manas aukslējas iegūst no Rietumkrasta Amerikas, Meksikas reģionālās, Vidusjūras, Marokas un pat vjetnamiešu aspektiem. Piedzīvojums Kalifornijā ir manās asinīs, un tīrākā izpausme ir caur šķīvi un pildspalvu. Man ir arī smilšaina, sentimentāla puse, ko ieleju katrā preparātā. Katram ēdienam ir savs stāsts, un to ir vērts pastāstīt. Es lepojos ar to, ka ar mani ir ļoti viegli strādāt, ēdienam vajadzētu būt jautram, un es domāju, ka laba kompānija nodrošina labākās sastāvdaļas. Ieturēsim maltīti, ko atcerēties!

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē