Čadas vīna reģiona teruāra degustācija
Es dalīšos stāstā par Sonomas apgabala daudzajiem mikroklimatiem no sauszemes līdz jūrai, izmantojot gardus ēdienus un vietējās sastāvdaļas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Santarosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Vīns rokā
€ 66 € 66 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 868
Šajā izlase ietilpst izsmalcinātas uzkodas, kas lieliski sader ar vīnu un ikdienišķu sarunu.
3 apstiprinātas aplikācijas
+
uzkodu galds
Vakariņas ģimenes stilā
€ 83 € 83 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 868
Šī vakariņu izvēle ir ideāli piemērota gardām vakariņām mājās kopā ar draugiem un ģimeni. Vairāku ēdienu maltīte, kas tiek pasniegta Pateicības dienas stilā
Vakariņas ar pārklājumu
€ 152 € 152 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 1 303
6 ēdienu degustācijas ēdienkarte.
Izbaudiet elegantus ēdienus no sauszemes līdz jūrai individuāli
uzklāts un pasniegts kā restorānā
Ja vēlaties, lai Chad veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
23 gadu pieredze
Man ir savs ēdināšanas uzņēmums, esmu šefpavārs un pārdodu zupas. Uzsvars uz vietējiem produktiem.
Karjeras sasniegums
Sonomas apgabala Best of Show 2024. Vairākas dubultās zelta medaļas.
Izglītība un apmācība
Es mācījos Le Cordon Bleu
kulinārijas skolā.
Vairākas apmācības Itālijā un Francijā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Cazadero, Hopland, Petaluma un Healdsburg. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 66 No € 66 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 868
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




