Airbnb pakalpojumi

Serra de Tramuntana – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privātas vakariņas pēc pasūtījuma no Džeksonas

Košas maltītes, kurās tiek demonstrēti vietējie produkti un tehnikas, kas tiek pasniegtas visā Maljorkā

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Es piedāvāju unikālu un godalgotu basku un Vidusjūras garšu apvienojumu.

Vidusjūras grilēšana, ko piedāvā Hosē

Es radu neaizmirstamus grilēšanas piedzīvojumus ar dziļi iesakņojušām ģimenes tradīcijām.

Labākie rīsi un paellas, ko piedāvā Deivids

Es piedāvāju maltītes ar svaigām sastāvdaļām un tradicionālām tehnikām.

Marianas vegānu virtuves dziedināšana

No jahtām līdz slavenību mājokļiem - es gatavoju organiskus, vegāniskus ēdienus, kas paredzēti enerģijas baudīšanai.

Maljorkas virtuve, ko piedāvā Llucia

Tradicionālā Maljorkas un Baleāru virtuve, izmantojot vietējo produktu un kvalitāti.

Mikēlas Vidusjūras virtuve

Pēc 80 000 jūdžu garas burāšanas kā privāts šefpavārs es papildinu savu virtuvi ar garšām no visas pasaules.

Vidusjūras festivāls por Edu Losilla

Izbaudiet brīnišķīgo Vidusjūras gastronomiju ar kvalitatīvām oriģinālām tapām

Augstas kvalitātes virtuve kopā ar Mariju

Augšējā virtuve, sporta uzturs, radošums un uzmanība nelielām grupām.

Autorvakarēdienas un pusdienas Llorenç

Esmu studējusi konditorejas mākslu Parīzē un gatavoju ēdienus, iedvesmojoties no savas vecmāmiņas receptēm.

Maruxa galisiešu virtuve

Spānijas un Vidusjūras saknes ar globālu ietekmi. Cieņa pret produktu.

Vidusjūras pieredze

Mana kulinārā pieeja, kas radusies no tehniskās precizitātes, radošuma un unikālas kultūras izjūtas, atspoguļojas pielāgotās ēdienkartēs, kas harmonizē gastronomijas tradīcijas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē