Airbnb pakalpojumi

Sentuāna pie Sēnas – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Sentuāna pie Sēnas – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Parīze

Franču virtuves ēdieni, ko piedāvā Kirils

10 gadu pieredze Es veicu dzīves pārmaiņas, pateicoties MasterChef un atveru savu restorānu. Esmu apmācīts HACCP. 2019. gadā es ieguvu medaļu G20 Pasaules šefpavāru karaļa samitā Osakā, Japānā.

Pavārs

Parīze

Privāts šefpavārs : moderna franču un itāļu virtuve

Esmu paštaisīts šefpavārs ar mīlestību pret iedvesmojošu kulināriju savas izcelsmes, kaislības un vecmāmiņas mierinošā dvēseles ēdiena krustcelēs. Ar CAP (sertifikāts par profesionālo kompetenci), ko absolvējis Ecole hôtelière Paris Drouant, es iedvesmojos starp pasaules ikoniskākajām ēdiena gatavošanas metodēm no Francijas un tradicionālajām un mūsdienu itāļu receptēm.

Pavārs

Parīze

Vispasaules garšas, ko piedāvā Prerana

Piecu gadu pieredze esmu strādājis dažādās virtuvēs - no restorāniem ar Michelin zvaigznēm līdz ēdināšanas virtuvēm. No chocolaterie līdz pâtisserie - esmu ieguvusi prasmes daudzveidīgā kulinārijas vidē. Es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā, pilnveidojot savas prasmes straujajā vidē.

Pavārs

Siltas un garšīgas vakariņas pie Kemas

6 gadu pieredze Esmu strādājis tradicionālajos restorānos un kā privāts šefpavārs, kas rūpējas par dažādiem pasākumiem. Es studēju viesmīlības un ēdināšanas mākslu École Hôtelière de Paris. Es vadu savu uzņēmumu, tieši sadarbojoties ar klientiem, lai radītu garšīgu kulinārijas pieredzi.

Pavārs

Parīze

Franču šefpavārs neaizmirstamam piedzīvojumam

Mani sauc Laila, un man ir 12 gadu pieredze kulinārijas jomā. Absolvējis Ferrandi gastronomijas institūtu, man bija iespēja strādāt prestižos restorānos, bistronomiskajās iestādēs, kā arī kvalitatīvās franču alus darītavās, kur es pilnveidoju savas ēdiena gatavošanas prasmes.

Pavārs

Parīze

Marionas kulinārijas ceļojums

10 gadu pieredze kulinārijā Parīzē un tuvējās priekšpilsētās kopš 2015. gada. Man ir maģistra grāds tiesību zinātnē un politikas zinātnē, kā arī CAP virtuve. Es organizēju meksikāņu takkēriju vienam priekšlikumam.

Pavāri – visi pakalpojumi

Augu izcelsmes gardumi, ko piedāvā šefpavāre Mariona

10 gadu pieredze Man patīk dalīties savā aizraušanās ar ēdiena gatavošanu un radīt īpašus ēdienus ar viesiem. 2015. gadā es pabeidzu profesionālu pārkvalifikācijas programmu (CAP Cuisine). Esmu gatavojis ēdienu vairāk nekā 900 viesiem un biju La Belle Assiette (no 2015. līdz 2023. gadam).

Daniele tradicionālā itāļu kulinārija

19 gadu pieredze, strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es studēju Romas Hotel School un ieguvu Bac Pro ar 80/100. Es palīdzēju iegūt labāko itāļu restorānu Londonā 2015. gadā.

Franču ēdieni, ko piedāvā Džefs

20 gadu pieredze Privātmājas šefpavārs, es gatavoju interjera dizainerim Vogēzos. Es apguvu kulinārijas, konditorejas izstrādājumu un kokteiļu pārvaldību. Es biju šefpavārs un konditors slavenās iestādēs.

Dowenson pielāgotā izvēlne

15 gadu pieredze Sadarbība ar augstākās kvalitātes mājām un VIP ēdināšanas pakalpojumu. Man ir spēcīga pieredze ēdiena gatavošanā. Esmu rīkojis kulinārijas pasākumus Parc des Princes un sadarbojies ar zīmoliem.

Klasiskās franču vakariņas, ko piedāvā Džīna

8 gadu pieredzi es apmācīju Tour d'Argent un Le Meurice, vēlāk kļūstot par privātu pavāri. Es mācījos pie Janika Aleno, reģionālo inovāciju meistara. Es strādāju vēsturiskā Parīzes restorānā Tour d'Argent.

Laurent mūsdienu franču virtuve

20 gadu pieredze es piedāvāju modernas un tradicionālas franču virtuves apvienojumu ar autentiskumu un radošumu. Es mācījos Kristofa Mihalaka, Tjerī Marksa un Kirila Liņaka vadībā. Es bieži dalos savās kulinārijas prasmēs kulinārijas šovos valsts televīzijas tīklā.

A la table par May

Aizraujas ar labām lietām ēdiena gatavošanas laikā. Aicinu jūs doties īstā gardēžu ceļojumā, kas veidots no autentiskām un sezonālām garšām. Mans kulinārijas piedzīvojums sākās viesnīcas skolā Parīzē, pirms turpināju bistronomiskajā restorānā. Tad es izvēlējos uzplaukt vienatnē, lai dotu brīvu spēkus savā radošumā dažādās iestādēs. Kas mani mudina? Produkta mīlestība, pārraides prieks un drosmīgu un harmonisku vienošanos meklēšana. Es piešķiru lielu nozīmi sadarbībai ar ražotājiem, lai uzlabotu un uzlabotu viņu produktus, izmantojot sezonālu, vietēju un jēgpilnu virtuvi. Tiem, kas vēlas, es pavadu savus rūpīgi atlasītos vīna ēdienus, lai radītu godīgus un pārsteidzošus vīna pārus.

Īglantīnas autentiska franču virtuve

8 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve, un dodu priekšroku bioloģiskajiem ēdieniem. Es pilnveidoju savas prasmes Le Desnoyez Parīzē un ieguvu CAP virtuves diplomu. Pirms sāku savu karjeru virtuvē, es strādāju Alain Ducasse kulinārijas izdevniecībā.

Afrokarību jūras reģiona smalkas vakariņas, ko piedāvā Džonatans

8 gadu pieredze es piedāvāju klientiem augstākās klases kulināriju un piedāvāju konsultāciju pakalpojumus, lai uzlabotu gardas maltītes. Es mācījos Gvadelupā, pirms paplašināju redzesloku Apvienotajā Karalistē un Parīzē. Es darīju savu meistarību populārākajās luksusa viesnīcās, piemēram, The Peninsula un Plaza Athénée.

Manonas ilgtspējīga veģetārā virtuve

13 gadu pieredze Esmu strādājis pie pazīstamiem šefpavāriem, strādāju dažādos pasākumos, un tagad vadu savu uzņēmumu. Es pastāvīgi strādāju pie tā, lai bagātinātu savas zināšanas un spējas kā šefpavārs. Man bija iespēja sadarboties ar slaveno franču šefpavāru īpašā pasākumā Hermès.

Tirgus svētki, ko piedāvā Or

10 gadu pieredze Praktiska pieredze populārākajos Parīzes restorānos un Ziemeļāfrikas kulinārijas mantojumā. Apmācīts Levantīnā, Vidusjūrā un Ziemeļāfrikas kulinārijas tehnikā. LED virtuves Mizonā, Šoukā un Dalijā Parīzē.

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs, Boriss

9 gadu pieredze Es piedāvāju īpaši pielāgotus pakalpojumus profesionāliem pasākumiem Ildefransā. Esmu apmācījis ēdināšanas un viesmīlības pārvaldību. Esmu strādājis tādos uzņēmumos kā RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē