Airbnb pakalpojumi

Londona – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Loïc

Klasiska franču virtuve, Vidusjūras garšas, ekskluzīvas privātas vakariņas

Džeralda drosmīgas globālās vakariņas

Es apvienoju Tuvo Austrumu un Eiropas garšas neaizmirstamos ēdienos.

Luidži vakariņas Vidusjūras reģionā

Es studēju naturopātisku kulināriju Londonas Karaļa koledžā un sacentos Cuochi d'Italia.

Īpaši sezonāls, pasakains ēdiens katram gadījumam

Es katrā pasākumā piedāvāju savu daudzveidīgo viesmīlības pieredzi

Maisie sezonas maltītes augu virzienā

Es pievēršos sezonalitātei, vietējiem ieguves veidiem un praksei ar zemu atkritumu daudzumu.

Garšīgs ēdiens jūsu ķermenim, prātam un dvēselei

Plantforward, veselīgs un garšīgs ēdiens, kas ietver ilgtspējību un sezonalitāti.

Vispasaules garšas un bārbekjū, ko piedāvā Šons

Es piedāvāju jūsu Airbnb restorāna kvalitātes maltītes - no ar malku kurināma grila līdz izsmalcinātam japāņu ēdienam.

Ane svaiga mājās gatavota virtuve

Es radu siltas, mierinošas maltītes, kas pulcē cilvēkus, iedvesmojoties no ģimeņu pulcēšanās.

Daudzpusīgas vakariņas, ko piedāvā Menijs

Es radu iztēles garšas, kas iepriecina manus klientus.

Romas virtuve un Grasielas globālās garšas

Es apvienoju romiešu tradīcijas ar starptautiskiem akcentiem, veidojot izsmalcinātas, noapaļotas ēdienkartes.

Vakariņu ballītes un gatavas maltītes, ko piedāvā Deivids

Es pārvēršu jūsu atrašanās vietu par kulinārijas ostu vakariņām, vistu ballītēm vai jebkurām svinībām.

Privātā šefpavāra pakalpojumi

Es gatavoju košus, sezonālus ēdienus sanāksmēm, gādājot, lai katra maltīte būtu neaizmirstama.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē