Airbnb pakalpojumi

Parīze – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Parīze – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Parīze

Laurent mūsdienu franču virtuve

20 gadu pieredze es piedāvāju modernas un tradicionālas franču virtuves apvienojumu ar autentiskumu un radošumu. Es mācījos Kristofa Mihalaka, Tjerī Marksa un Kirila Liņaka vadībā. Es bieži dalos savās kulinārijas prasmēs kulinārijas šovos valsts televīzijas tīklā.

Pavārs

Parīze

Adriena konditorejas izcilība

10 gadu pieredze Es specializējos franču virtuvē, esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es pilnveidoju savas prasmes La Table du Boisniard & Têtedoie. Es vadu konditorejas komandu pie Maksima, radot desertus ikoniskam restorānam. Baudiet kopā ar mani ģimenes pusdienas vai romantisku maltīti tieši jūsu mājoklī.

Pavārs

Izsmalcināta cena Francijā, ko piedāvā Rolands

12 gadu pieredze Man ir aizraušanās ar franču virtuvi. Es studēju franču virtuvi Parīzē un strādāju ar Gaju Savoju viņa restorānā. Es pārcēlos uz Kotdazūru un vēlāk kļuvu par galveno šefpavāru atzītā viesnīcā.

Pavārs

Parīze

Mūsdienu franču un itāļu ēdienkarte, ko piedāvā Maxime

Esmu paštaisīts šefpavārs ar mīlestību pret iedvesmojošu kulināriju savas izcelsmes, kaislības un vecmāmiņas mierinošā dvēseles ēdiena krustcelēs. Ar CAP (sertifikāts par profesionālo kompetenci), ko absolvējis Ecole hôtelière Paris Drouant, es iedvesmojos starp pasaules ikoniskākajām ēdiena gatavošanas metodēm no Francijas un tradicionālajām un mūsdienu itāļu receptēm.

Pavārs

Parīze

Šefpavāra Luisa vēlās brokastis Parīzē

7 gadu pieredze, es nodibināju Botequim da Sil Bulgārijā un Parīzē un strādāju par privātu šefpavāru uz jahtas. Esmu apmeklējis profesionālu kulinārijas apmācību Parīzē ar praksi 3 zvaigžņu Michelin apbalvotā restorānā. Ceļošana ir informējusi manu kulināriju. Es brīvi runāju 4 valodās, un man ir daudz lielisku atsauksmju.

Pavārs

Parīze

Franču ēdieni, ko piedāvā Džefs

20 gadu pieredze Privātmājas šefpavārs, es gatavoju interjera dizainerim Vogēzos. Es apguvu kulinārijas, konditorejas izstrādājumu un kokteiļu pārvaldību. Es biju šefpavārs un konditors slavenās iestādēs.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē