Airbnb pakalpojumi

Parīze – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Alberta franču kulinārijas darbnīcas

Kolektīvā virtuve, pasākumi, apmācība, komandas veidošana, dalīšanās.

Augu izcelsmes izsmalcināti ēdieni no Anaelle

Augu ēdieni, garšas no visas pasaules, bioloģiski, vietējās sezonas sastāvdaļas.

Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau

Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.

Stanislas radošie galdi

Esmu strādājis visā pasaulē un pēdējā laikā La Table de Cybèle.

Privāts šefpavārs Isda

Es vēlos, lai viesi izbaudītu vislabāko pieredzi, un ļauju viņiem izmēģināt manus ēdienus, kas pagatavoti no sezonas produktiem.

Faustīnes radošie ēdienkartes

Esmu mājas pavāre, kas izdomā radošas receptes, apvienojot estētiku un gardēžu vēlmes.

Elodie: eleganta pasaules virtuve

Manā virtuvē tiek godāta svaigu un sezonālu sastāvdaļu veselīgums.

Šefpavāres Ecem iedvesmas mirkļa ēdienkarte

Katrs ēdiens atspoguļo manu pieredzi prestižās virtuvēs.

Radošas maltītes ar Karlu

Es piedāvāju ēdienus, kuru iedvesmas avots ir mana darba pieredze zvaigžņotajos restorānos.

Filips šefpavāra ēdienkartes no ledusskapja

Es kā Michelin zvaigžņu restorānu šefpavārs kopš 2009. gada radu receptes, lai sublimētu ikdienu.

AlkimiaChef, autors: Džovanni

Es specializējos itāļu virtuvē un rīkoju gan omulīgas vakariņas mājās, gan elegantus pasākumus, apvienojot tradīcijas, garšu un īstu Itālijas noskaņu.

Sezonas un garšīga virtuve, ko piedāvā Natans

Mājās gatavotas, garšīgas un sezonālas maltītes, kas pagatavotas jūsu mājās, lai uzturēšanās būtu ērta un praktiska. Nobaudiet vietējos ēdienus, pat nepamīļinot pirkstu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē