Stanislas radošie galdi
Esmu strādājis visā pasaulē un pēdējā laikā La Table de Cybèle.
Automātiski tulkots
Pavārs (Parīze)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Tirgus dārznieka degustācija
€ 150 par viesi
Šajā ēdienkartē ar šī brīža akcentiem tiek parādītas vienkāršas sastāvdaļas ēdienkartē, bet tā vienmēr tiek interpretēta radošā veidā. Tā ir organizēta četros posmos, uzkodas, sākums, pamatēdiens un deserts, un piedāvā, piemēram, jūras zirnekli, tomātu tartlet, tapenādi un griķus, variāciju ap Cedar, pērļainu heku, finansētāju ar lazdu riekstu sviestu un flambé mirabelles.
Izvēlnes prestižs
€ 200 par viesi
Ap prestižajām un retajām sastāvdaļām šis četrtaktu gardēžu mirklis piedāvā, piemēram, jūras zirnekli, safrāna biskvītu, Saint-Jacques un to kaltēto bonite dashi, guanciale un chimichuri liellopu gaļu, cūku sēnes ar dzelteno vīnu, kūpinātu langustīnu, akmeņplecu ar kombu un citronu faktūrās, finanšu lazdu riekstu sviestu.
Ja vēlaties, lai Stanislas veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
15 gadu pieredze
Aizraujas ar ēdienu, es izveidoju ceļojumu starp Austrāliju un Amerikas Savienotajām Valstīm.
Karjeras sasniegums
Pateicoties savam uzņēmumam, es varēju strādāt, uzturoties personību labā.
Izglītība un apmācība
Es apmeklēju trīsarpus gadus ilgas apmācības kulinārijas skolā Melburnā, Austrālijā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Parīze. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Stanislas uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 150 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?