Airbnb pakalpojumi

Sendenī – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Sendenī – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Parīze

Privāts šefpavārs : moderna franču un itāļu virtuve

Esmu paštaisīts šefpavārs ar mīlestību pret iedvesmojošu kulināriju savas izcelsmes, kaislības un vecmāmiņas mierinošā dvēseles ēdiena krustcelēs. Ar CAP (sertifikāts par profesionālo kompetenci), ko absolvējis Ecole hôtelière Paris Drouant, es iedvesmojos starp pasaules ikoniskākajām ēdiena gatavošanas metodēm no Francijas un tradicionālajām un mūsdienu itāļu receptēm.

Pavārs

Parīze

Vispasaules garšas, ko piedāvā Prerana

Piecu gadu pieredze esmu strādājis dažādās virtuvēs - no restorāniem ar Michelin zvaigznēm līdz ēdināšanas virtuvēm. No chocolaterie līdz pâtisserie - esmu ieguvusi prasmes daudzveidīgā kulinārijas vidē. Es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā, pilnveidojot savas prasmes straujajā vidē.

Pavārs

Parīze

Dowenson pielāgotā izvēlne

15 gadu pieredze Sadarbība ar augstākās kvalitātes mājām un VIP ēdināšanas pakalpojumu. Man ir spēcīga pieredze ēdiena gatavošanā. Esmu rīkojis kulinārijas pasākumus Parc des Princes un sadarbojies ar zīmoliem.

Pavārs

Siltas un garšīgas vakariņas pie Kemas

6 gadu pieredze Esmu strādājis tradicionālajos restorānos un kā privāts šefpavārs, kas rūpējas par dažādiem pasākumiem. Es studēju viesmīlības un ēdināšanas mākslu École Hôtelière de Paris. Es vadu savu uzņēmumu, tieši sadarbojoties ar klientiem, lai radītu garšīgu kulinārijas pieredzi.

Pavārs

Parīze

Franču šefpavārs neaizmirstamam piedzīvojumam

Mani sauc Laila, un man ir 12 gadu pieredze kulinārijas jomā. Absolvējis Ferrandi gastronomijas institūtu, man bija iespēja strādāt prestižos restorānos, bistronomiskajās iestādēs, kā arī kvalitatīvās franču alus darītavās, kur es pilnveidoju savas ēdiena gatavošanas prasmes.

Pavārs

Fusion virtuve, ko piedāvā Fatimata

Piecu gadu pieredze, ko aizraujos ar kulināriju kopš bērnības. Apmācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos un Parīzes luksusa viesnīcās. Es piedalījos labākā šefpavāra atlases procesā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Izsmalcināta Karas globālā virtuve

9 gadu pieredze Esmu profesionāls šefpavārs ar zināšanām globālās virtuves jomā. Es apguvu daudzas kulinārijas prasmes, gatavojot ēdienu populārākajās vietās Eiropā, Brazīlijā un Senegālā. Apgūstiet augstas kvalitātes gastronomiju restorānos Francijā, Āfrikā un Dienvidamerikā.

Klasiskās franču vakariņas, ko piedāvā Džīna

8 gadu pieredzi es apmācīju Tour d'Argent un Le Meurice, vēlāk kļūstot par privātu pavāri. Es mācījos pie Janika Aleno, reģionālo inovāciju meistara. Es strādāju vēsturiskā Parīzes restorānā Tour d'Argent.

Laurent mūsdienu franču virtuve

20 gadu pieredze es piedāvāju modernas un tradicionālas franču virtuves apvienojumu ar autentiskumu un radošumu. Es mācījos Kristofa Mihalaka, Tjerī Marksa un Kirila Liņaka vadībā. Es bieži dalos savās kulinārijas prasmēs kulinārijas šovos valsts televīzijas tīklā.

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs, Boriss

9 gadu pieredze Es piedāvāju īpaši pielāgotus pakalpojumus profesionāliem pasākumiem Ildefransā. Esmu apmācījis ēdināšanas un viesmīlības pārvaldību. Esmu strādājis tādos uzņēmumos kā RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Manonas ilgtspējīga veģetārā virtuve

13 gadu pieredze Esmu strādājis pie pazīstamiem šefpavāriem, strādāju dažādos pasākumos, un tagad vadu savu uzņēmumu. Es pastāvīgi strādāju pie tā, lai bagātinātu savas zināšanas un spējas kā šefpavārs. Man bija iespēja sadarboties ar slaveno franču šefpavāru īpašā pasākumā Hermès.

Afrokarību jūras reģiona smalkas vakariņas, ko piedāvā Džonatans

8 gadu pieredze es piedāvāju klientiem augstākās klases kulināriju un piedāvāju konsultāciju pakalpojumus, lai uzlabotu gardas maltītes. Es mācījos Gvadelupā, pirms paplašināju redzesloku Apvienotajā Karalistē un Parīzē. Es darīju savu meistarību populārākajās luksusa viesnīcās, piemēram, The Peninsula un Plaza Athénée.

Tirgus svētki, ko piedāvā Or

10 gadu pieredze Praktiska pieredze populārākajos Parīzes restorānos un Ziemeļāfrikas kulinārijas mantojumā. Apmācīts Levantīnā, Vidusjūrā un Ziemeļāfrikas kulinārijas tehnikā. LED virtuves Mizonā, Šoukā un Dalijā Parīzē.

Ashiq tradicionālā franču ēdienkarte

11 gadu pieredze Ar restorānu nozarē būvētu fondu es tagad strādāju kā personīgais šefpavārs. Es pabeidzu studijas Londonā, pirms apguvu savas prasmes dažādos restorānos. Esmu gatavojis ēdienu dažādiem slaveniem viesiem.

Inovatīva Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Laura

18 gadu pieredze Mans galvenais mērķis ir sezonālu, ilgtspējīgu un vietējas izcelsmes ēdienu radīšana. Manas kulinārijas prasmes ir veidojušas, pateicoties maniem globālajiem ceļojumiem un praktiskajai pieredzei. Mana aizraušanās ar ēdienu aizved mani uz Eiropu, kur topošie šefpavāri iedvesmo manas inovatīvās ēdienkartes.

Franču virtuves ēdieni, ko piedāvā Kirils

10 gadu pieredze Es veicu dzīves pārmaiņas, pateicoties MasterChef un atveru savu restorānu. Esmu apmācīts HACCP. 2019. gadā es ieguvu medaļu G20 Pasaules šefpavāru karaļa samitā Osakā, Japānā.

Loras garšas ceļojums

14 gadu pieredze Esmu privāts šefpavārs, kura specializācija ir Vidusjūras, Āzijas un Francijas virtuve. Koncentrējieties uz uzturu, pārtikas tendencēm un īpašām diētām. Esmu gardēdis ar nenovērtējamu interesi un dziļām zināšanām par ēdienu un vīnu.

Privāti šefpavāra piedzīvojumi, ko no jauna definē Akhil

15 gadu pieredze specializējos smalkās maltītēs un globālajās virtuvēs, tostarp skandināvu, indiešu un japāņu. Es trenējos tādu šefpavāru kā Renē Redzepi, Paskāls Barbots un Magnuss Ek. Es sadarbojos ar tādiem slaveniem Eiropas šefpavāriem kā René Redzepi, Pascal Barbot un Magnus Ek.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē