Airbnb pakalpojumi

Raiguer – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privātas vakariņas pēc pasūtījuma no Džeksonas

Košas maltītes, kurās tiek demonstrēti vietējie produkti un tehnikas, kas tiek pasniegtas visā Maljorkā

Labākie rīsi un paellas, ko piedāvā Deivids

Es piedāvāju maltītes ar svaigām sastāvdaļām un tradicionālām tehnikām.

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Es piedāvāju unikālu un godalgotu basku un Vidusjūras garšu apvienojumu.

Vidusjūras grilēšana, ko piedāvā Hosē

Es radu neaizmirstamus grilēšanas piedzīvojumus ar dziļi iesakņojušām ģimenes tradīcijām.

Autentisks argentīniešu grils Marselo

Esmu argentīniešu šefpavārs, kurš ikkatrai maltītei sniedz autentisku parrillas garu.

Maljorkas virtuve, ko piedāvā Llucia

Tradicionālā Maljorkas un Baleāru virtuve, izmantojot vietējo produktu un kvalitāti.

Augstas kvalitātes virtuve kopā ar Mariju

Augšējā virtuve, sporta uzturs, radošums un uzmanība nelielām grupām.

Spāņu konditoreja un Isabel tradicionālā virtuve

Es specializējos tradicionālajā un reģionālajā spāņu virtuvē. Es izpludinu prieku ar ēdienu.

Eliasa privātas vakariņas

Es piedāvāju privātas ēdienkartes, kas apvieno tradīcijas, inovācijas un aizraušanos ar katru maltīti.

Džonatana Maljorkas degustāciju ēdienkarte

Es piedāvāju 13 gadu smalku maltīšu baudījumu Maljorkas tradīcijās sezonas ēdienkartēs.

Marianas vegānu virtuves dziedināšana

No jahtām līdz slavenību mājokļiem - es gatavoju organiskus, vegāniskus ēdienus, kas paredzēti enerģijas baudīšanai.

Maljorkas kulinārijas pieredze, ko piedāvā Lūkass

Ļaujiet Michelin apmācītam šefpavāram pagatavot ēdienus jūsu brīvdienu mājā ar svaigām vietējām sastāvdaļām.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē