Airbnb pakalpojumi

Puteaux – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Es būšu jūsu privātais pavārs šajā dienā

Pielāgota ēdienkarte, kas pielāgota jūsu vēlmēm, maltītei vai visai nedēļai.

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Killian

Mana kulinārā pieeja ir precīza, radoša un videi draudzīga.

Franču virtuves ēdieni, ko piedāvā Kirils

Es labi pārstāvu ēšanu Francijā un esmu kulinārijas emociju provokators.

Franču ēdieni, ko piedāvā Džefs

Es gatavoju izsmalcinātus ēdienus, izmantojot sezonas produktus.

Franču iedvesmotas privātās vakariņas, ko piedāvā Simplice

Privāts šefpavārs, kas specializējas elegantā, sezonas virtuvē ar izsmalcinātu, personisku akcentu.

Afrokarību jūras reģiona smalkas vakariņas, ko piedāvā Džonatans

Izsmalcināts franču gastronomijas un afrokarību dvēseles apvienojums ar tropisku noskaņu.

Levantīnas svētki, ko piedāvā Or

Privāts šefpavārs, kas atrodas Parīzē un specializējas mūsdienu Levantīnas virtuvē. Mana kulinārija apvieno tradicionālās garšas ar modernām metodēm unikāliem, intīmiem vakariņu piedzīvojumiem

Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Džeremijs

Es piedāvāju izsmalcinātu Vidusjūras un sezonas virtuvi, kas pielāgota jūsu vēlmēm.

Manonas ilgtspējīga veģetārā virtuve

Esmu strādājusi ar pasaules līmeņa šefpavāriem un kā galvenais šefpavārs pasākumos vairāk nekā 100 viesiem.

Sezonāla franču virtuve ar šefpavāri Lūsiju

Izbaudiet vakariņas mājās kā restorāns, šefpavārs, kurš pielāgojas jūsu vēlmēm

Siltas un garšīgas vakariņas pie Kemas

Es radu gardus kulinārijas piedzīvojumus, kas apvieno cilvēkus.

Dowenson pielāgotā izvēlne

Aicinājums doties unikālā garšas ceļojumā ar drosmīgu ēdienu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē