Airbnb pakalpojumi

Peoria – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Peoria – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Mesa

Šefpavāra piedzīvojums no Food Network kapāta čempiona

15 gadu pieredze Vadošā šefpavāra amatā 15 gadu laikā man pieder vairāki restorāni un pārtikas kravas automašīnas. Es studēju Le Cordon Bleu Skotsdeilā. Es esmu Food Network Chopped čempions un Supermarket Stakeout čempions.

Pavārs

Šefpavāra Dīna oficiālas privātas grupas vakariņas

Šefpavārs Dīns ir Eskofjē absolvents un absolvējis Amerikas Suši institūtu Losandželosā. Profesionāla ēdiena gatavošana kopš 1996. gada, daži no viņa labākajiem sasniegumiem ietver ACF Escoffier sudraba medaļu, kā arī uzaicinājuma pagatavot privātas vakariņas gubernatora savrupmājā Denverā, ko. Viņa pēdējā pieredze ietver "Four Seasons" piecu dimantu viesnīcā Skotsdeilā. Kopš 2019. gada viņš strādā kā personīgais šefpavārs, gatavojot svaigas maltītes klientiem, piemēram, profesionāliem sportistiem un ievērojamām personām kopienā. Šefpavārs Dīns vienmēr ir aizrauties ar kultūras ēdienu gatavošanu, un viņam patīk redzēt draugu, ģimenes un klientu prieku, kad viņš gatavo viņiem ēdienu. Šefpavāram Dīnam patīk iepazīt unikālas kultūras un iekļaut maltītēs sastāvdaļu autentiskumu

Pavārs

Brendana uzstāšanās virtuve un privātas vakariņas

20 gadu pieredze esmu strādājis no augstākās klases restorāniem līdz elites NBA, WNBA un NFL sportistu atbalstīšanai. Man ir kulinārijas skola un itāļu ģimenes saknes. Esmu uzmundrinājis elitārus sportistus ar uz sniegumu vērstām maltītēm.

Pavārs

Phoenix

Autentiskas meksikāņu maltītes, ko piedāvā Manu

10 gadu pieredze es koncentrējos uz autentiskām meksikāņu garšām, veidojot neaizmirstamas maltītes. Es strādāju meksikāņu restorānos un biju izpilddirektors kruīza līnijā. Esmu sniedzis izcilus privātā šefpavāra pakalpojumus ar apmierinātiem viesiem.

Pavārs

Martina vienkāršās svinības

10 gadu pieredze Pēc franču ēdiena apgūšanas es paplašināju dienvidrietumu un jauno amerikāņu virtuvi. Es studēju klasisko franču virtuvi leģendārajā kulinārijas skolā Parīzē. Es rīkoju plaša mēroga pasākumus kūrortā JW Marriott Resort.

Pavārs

Samantas globālās garšas apvienojums

10 gadu pieredze Esmu strādājis virtuvēs un pārvaldījis restorānus, izpētot globālās garšas un metodes. 2014. gadā es absolvēju Arizonas kulinārijas institūtu un man ir praktiskas virtuves prasmes. Es studēju Āzijas virtuvi, gūstot dziļas zināšanas par japāņu, korejiešu un ķīniešu garšām.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē