Airbnb pakalpojumi

Mississauga – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Mississauga – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Degustācijas ēdienkarte klusā dzīvoklī

Es sāku strādāt smalkās ēdamistabas virtuvēs ļoti maigā vecumā. Pēdējo 15 gadu laikā esmu izveidojusi prasmju, paņēmienu un filozofiju kopumu, kas nevainojami pārvēršas par unikālu maltīšu baudījumu, izmantojot ēdienus, kas tiek pasniegti manā daudzkursu degustācijas ēdienkartē.

Pavārs

Toronto

Autentiskas itāļu maltītes, ko piedāvā Andrea

14 gadu pieredze Vairāk nekā desmit gadus mana kulinārija ir radījusi autentisku, bet mūsdienīgu Itālijas garšu. 2006. gadā es absolvēju Milānas kulinārijas institūtu. Esmu strādājis vidēja un augstākās klases restorānos Milānā, Melburnā un Toronto.

Pavārs

Sindijas radošā un klasiskā virtuve

Esmu šefpavāre Sindija, un kulinārija ir mana radošā aizraušanās kopš 4 gadu vecuma. Vairāk nekā divas desmitgades kulinārijas pasaulē esmu pilnveidojis savu amatu ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, gatavojis slavenām slavenībām un nopelnījis ieguvēju Food Network ugunsdzēsēju programmā (3. sezona). Mans ceļojums ir bijis ne tikai ēdiens - tas ir par neaizmirstamu piedzīvojumu radīšanu. No intīmām vakariņām un ekskluzīvām maltītēm uz privātām strūklām līdz plaša mēroga pasākumiem - es katram gadījumam piedāvāju personalizētu pieskārienu. Kā privāts šefpavārs un pasākumu dizainers es gādāju par katru detaļu - no ēdiena līdz pat vispārējai estētikai. Neatkarīgi no tā, vai tā ir eleganta kanapē vai skaisti iekārtota telpa, es uzskatu, ka ēdiens ir mākslas veids, kas apvieno cilvēkus. Radiet ilgstošus sakarus un vienmēr brīvi runājiet par galdu.

Pavārs

Andreja virtuve ar akcentu

19 gadu pieredze Esmu šefpavārs ar gandrīz divu desmitgades pieredzi restorānu un ēdināšanas nozarē. Es studēju kulinārijas mākslu Izraēlā un Itālijā. Es piedalījos Sanpellegrino jauno šefpavāru konkursos 2015. un 2017. gadā.

Pavārs

Privāts itāļu šefpavārs Toronto

15 gadu pieredze es trenējos šefpavāru vadībā visā pasaulē populārākajos kūrortos un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Apmācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajās virtuvēs, studējot pie labākajiem pasaules šefpavāriem. 2019. gadā man tika piešķirti 13 Gault & Millau punkti.

Pavārs

Džona Vidusjūras virtuve ar garšvielām

30 gadu pieredze Pēc darba restorānos un privātos klubos mans klejotājs joprojām veicina manas radošās spējas. Es specializējos franču, itāļu, Karību, Āzijas un Dienvidamerikas virtuvēs. Es strādāju Kaimanu salās, un man piederēja arī restorāns un ēdināšanas uzņēmums.

Pavāri – visi pakalpojumi

Džegera globālie vairāku ēdienu svētki

16 gadu pieredze apvieno globālās un vietējās garšas, kas specializējas taizemiešu, indiešu, dienvidu bārbekjū un citur. Studiju laikā es ieguvu prasmes no labākajiem šefpavāriem no visas pasaules. Es nodibināju labdarības organizāciju, kas cīnās pret pārtikas nedrošību.

Sezonas ēdieni, ko piedāvā Džeina

20 gadu pieredze Mana mīlestība pret sezonālu kulināriju un atmiņu radīšanu nosaka manu pieeju virtuvei. Studiju laikā es pilnveidoju savas prasmes dažādās virtuvēs. Es izveidoju ēdināšanas uzņēmumu, kura mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes vietējās sastāvdaļas.

Inovatīvas Kristapa vakariņas

20 gadu pieredze Man ir plaša pieredze Toronto restorānos, privātos klubos un banketos. Man ir oficiāla uztura apmācība Džordža Brauna koledžā un praktiskā pieredze. Es strādāju premjerministrā Toronto bez kulinārijas skolas apmācības.

Nikolaja radošas svinību vakariņas

Sezonēts viesmīlības līderis ar 17 gadu pieredzi Aramarkā, Ontārio gubernatora šefpavārs, kas gatavo smalkas vakariņas VIP pasākumiem. Red Seal Chef, George Brown College & City & Guilds Westminster sertificēts.

Gatavas maltītes, ko piegādā Sindija

Pasākumu plānotājs, privāts šefpavārs, satura veidotājs, dizainers, izpilddirektors Vairāk nekā 20 gadu praktiska pieredze pasākumos, ēdināšanā un satura veidošanā. Šefpavāra pagatavotas maltītes, Luxe un Easy Foodnetwork Firemasters S3 ep 4

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē