Airbnb pakalpojumi

Brampton – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Brampton – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Sindijas radošā un klasiskā virtuve

Esmu šefpavāre Sindija, un kulinārija ir mana radošā aizraušanās kopš 4 gadu vecuma. Vairāk nekā divas desmitgades kulinārijas pasaulē esmu pilnveidojis savu amatu ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, gatavojis slavenām slavenībām un nopelnījis ieguvēju Food Network ugunsdzēsēju programmā (3. sezona). Mans ceļojums ir bijis ne tikai ēdiens - tas ir par neaizmirstamu piedzīvojumu radīšanu. No intīmām vakariņām un ekskluzīvām maltītēm uz privātām strūklām līdz plaša mēroga pasākumiem - es katram gadījumam piedāvāju personalizētu pieskārienu. Kā privāts šefpavārs un pasākumu dizainers es gādāju par katru detaļu - no ēdiena līdz pat vispārējai estētikai. Neatkarīgi no tā, vai tā ir eleganta kanapē vai skaisti iekārtota telpa, es uzskatu, ka ēdiens ir mākslas veids, kas apvieno cilvēkus. Radiet ilgstošus sakarus un vienmēr brīvi runājiet par galdu.

Pavārs

Andreja virtuve ar akcentu

19 gadu pieredze Esmu šefpavārs ar gandrīz divu desmitgades pieredzi restorānu un ēdināšanas nozarē. Es studēju kulinārijas mākslu Izraēlā un Itālijā. Es piedalījos Sanpellegrino jauno šefpavāru konkursos 2015. un 2017. gadā.

Pavārs

Newmarket

Kodolsintēzes darbi, ko piedāvā Šons

6 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kurš gatavo ēdienkartes intīmām vakariņām, lielākiem pasākumiem un uznirstošajiem logiem. Es mācījos vairākos smalkos restorānos, pilnveidojot savas prasmes dažādās virtuvēs. Ar šo pakalpojumu es gatavoju augstākās klases maltītes ar vairāku ēdienu ēdienkartēm.

Pavārs

Privāts itāļu šefpavārs Toronto

15 gadu pieredze es trenējos šefpavāru vadībā visā pasaulē populārākajos kūrortos un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Apmācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajās virtuvēs, studējot pie labākajiem pasaules šefpavāriem. 2019. gadā man tika piešķirti 13 Gault & Millau punkti.

Pavārs

Džona Vidusjūras virtuve ar garšvielām

30 gadu pieredze Pēc darba restorānos un privātos klubos mans klejotājs joprojām veicina manas radošās spējas. Es specializējos franču, itāļu, Karību, Āzijas un Dienvidamerikas virtuvēs. Es strādāju Kaimanu salās, un man piederēja arī restorāns un ēdināšanas uzņēmums.

Pavārs

Džegera globālie vairāku ēdienu svētki

16 gadu pieredze apvieno globālās un vietējās garšas, kas specializējas taizemiešu, indiešu, dienvidu bārbekjū un citur. Studiju laikā es ieguvu prasmes no labākajiem šefpavāriem no visas pasaules. Es nodibināju labdarības organizāciju, kas cīnās pret pārtikas nedrošību.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē