Šefpavāra šedevrs
"Es izmantoju savas prasmes, ko esmu pilnveidojis ilgā karjerā augstajā kulinārijā un gastronomijā, apvienojot unikālas Karību jūras garšas un sastāvdaļas, lai radītu atšķirīgu kulinārijas pieredzi pasaules mērogā."
Automātiski tulkots
Pavārs (Toronto)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
B R U N C H
€ 65
Minimālā rezervācijas summa: € 834
Izbaudiet elegantas vēlās brokastis ar īpaši atlasītu saldu un sāļu ēdienu izvēli, kas rūpīgi izstrādāta, lai jūs varētu baudīt pusdienas
Vakariņas
€ 135
Minimālā rezervācijas summa: € 1 620
Izbaudiet sešu ēdienu Michelin iedvesmotu izsmalcinātu maltīti, kurā piedāvātas mūsu šefpavāra radītas kompozīcijas.
Bajan degustācijas ēdienkarte
€ 175
Minimālā rezervācijas summa: € 2 098
Dodieties kulinārijas ceļojumā pa Barbadosu, baudot vairāku ēdienu Bajan degustācijas ēdienkarti, ko iedvesmojis Michelin un kas godina salas bagātīgās un košās garšas.
Ja vēlaties, lai Marcus veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
20 gadu pieredze
Es biju BMO Place & Academy Toronto galvenais šefpavārs/kulinārijas direktors
Karjeras sasniegums
Esmu gatavojis ēdienus vadītājiem, ģenerālkonsuliem un Karību jūras reģiona kūrortos.
Izglītība un apmācība
Man ir 20 gadu praktiska pieredze darbā augstas klases restorānos
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Toronto, Misisoga, Bremptona un Ričmondhila. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 12 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 65
Minimālā rezervācijas summa: € 834
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




