Airbnb pakalpojumi

Migjorn – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Es piedāvāju unikālu un godalgotu basku un Vidusjūras garšu apvienojumu.

Marianas vegānu virtuves dziedināšana

No jahtām līdz slavenību mājokļiem - es gatavoju organiskus, vegāniskus ēdienus, kas paredzēti enerģijas baudīšanai.

Argentīniešu bārbekjū privāts piedzīvojums Maljorkā

Argentīniešu šefpavārs, kurš dzīvo Maljorkā un kuram ir vairāk nekā 15 gadu pieredze ugunskura ēdienu gatavošanā. BIFE BBQ Experience veidotājs, ēdināšanas koncepcija, kas apvieno gastronomiju, izrādi un cilvēku siltumu

Ekskluzīva kulinārijas pieredze jūsu naktsmītnē

Paellas, rīsu ēdienu, tapas eksperts; rada modernas, svaigas garšas.

Jolandas maltītes, ko iedvesmojusi jahta

Esmu privāts jahtas šefpavārs un kulinārijas konsultants ar pieredzi dažādās virtuvēs.

Maljorkas virtuve, ko piedāvā Llucia

Tradicionālā Maljorkas un Baleāru virtuve, izmantojot vietējo produktu un kvalitāti.

Vidusjūras festivāls por Edu Losilla

Izbaudiet brīnišķīgo Vidusjūras gastronomiju ar kvalitatīvām oriģinālām tapām

Autorvakarēdienas un pusdienas Llorenç

Esmu studējusi konditorejas mākslu Parīzē un gatavoju ēdienus, iedvesmojoties no savas vecmāmiņas receptēm.

Maruxa galisiešu virtuve

Spānijas un Vidusjūras saknes ar globālu ietekmi. Cieņa pret produktu.

Vidusjūras pieredze

Mana kulinārā pieeja, kas radusies no tehniskās precizitātes, radošuma un unikālas kultūras izjūtas, atspoguļojas pielāgotās ēdienkartēs, kas harmonizē gastronomijas tradīcijas.

Autentisks argentīniešu grils Marselo

Esmu argentīniešu šefpavārs, kurš ikkatrai maltītei sniedz autentisku parrillas garu.

Tradicionālās paellas Llorenç

Esmu konditorejas šefpavārs, apmācīts Parīzē un iedvesmojies no ģimenes receptēm.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē