Airbnb pakalpojumi

Migjorn – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Migjorn – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Huans Karloss Vidusjūras virtuve

20 gadu pieredze Sākotnēji no Argentīnas es 15 gadus pilnveidoju savas prasmes Itālijā. Es ieguvu pieredzi atzītos spāņu restorānos Lasarte un Kursaal. Es mācījos no šefpavāra aiz trīszvaigžņu Michelin restorāna Basku zemē.

Pavārs

Vidusjūras grilēšana, ko piedāvā Hosē

12 gadu pieredze es vienmēr mācos, attīstos un radu jaunus veidus, kā pacelt grilētus ēdienus. Mani vecvecāki man iemācīja visu - no koka izvēles līdz labāko griezumu izvēlei. Man ir ilggadēja praktiska grilēšanas pieredze, kas man ir ļāvusi apgūt savu meistarību.

Pavārs

Labākie rīsi un paellas, ko piedāvā Deivids

Piecu gadu pieredze šefpavārs mājās Maljorkā, kas specializējas rīsu, paelju, fideuàs un tapu jomā. Es apguvu rīsu tehniku kopā ar Alex del Vicio un Edu Torres Molino Roca. Esmu gatavojis ēdienu Baleāru salu futbola federācijai, Padel federācijai, bijušajam futbolistam Rodžeram Smitam un uzņēmējam Argentīno Manolo Ugarte, kā arī citiem

Pavārs

Taste of the Mediterranean with Paul

21 gada pieredze Plaša kulinārijas perspektīva, kas specializējas Vidusjūras, Peru un japāņu virtuvē. Es mācījos Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Es biju šefpavārs Āzijas restorānā Arume. Es strādāju daudzviet pasaulē

Pavārs

Šefpavāra Frančesko starptautiskā kulinārijas pieredze

20 gadu pieredze visā pasaulē esmu strādājis augstākās klases restorānos, privātos klubos un luksusa ēdināšanā. Es absolvēju savas dzimtās pilsētas viesmīlības vidusskolu Avellino, Itālijā. Es biju iekļauts krievu dzīvesstila žurnālā un žurnālā ABC Mallorca Lifestyle.

Pavārs

Palma

Vidusjūras garšas, ko piedāvā Rauls

11 gadu pieredzi es trenējos kopā ar labākajiem šefpavāriem Madridē un Londonā, pirms darīju savu amatu Maljorkā. Es uzaugu, ko sajūsmināja mana māte un tēvocis virtuvē. Es mācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Gerhard Schwaiger un Stefan Brunner.

Pavāri – visi pakalpojumi

Fusion virtuve, ko piedāvā Eduardo

8 gadu pieredze Esmu spāņu šefpavārs, kurš ir gatavots jahtās, viesnīcās un restorānos visā Eiropā. Esmu apmācījis starptautiskas virtuves no Bilbao līdz Ņujorkai. Pēdējās 4 ziemas esmu pavadījis kā personīgais šefpavārs jahtas īpašniekam Ņujorkā un Itālijā.

Marianas vegānu virtuves dziedināšana

10 gadu pieredze Esmu augu izcelsmes šefpavārs, kas koncentrējas uz neapstrādātu vegānu virtuvi un sporta uzturu. Esmu apmācījis augu izcelsmes virtuves šefpavāru Metjū Kenniju un studējis Le Cordon Bleu. Esmu gatavojis ēdienu sportistiem, slavenībām un augsta līmeņa klientiem.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 gada pieredze es strādāju dažādos kontinentos un valstīs, paplašinot savu kulinārijas skatījumu. Es mācījos Baleāru salu UIB Gastronomijas universitātē un Pola Bocuse institūtā. Es strādāju par šefpavāru slavenajā Arume restorānā.

Vidusjūras smalkās vakariņas, ko piedāvā Pols

15 gadu pieredze Kopš 17 gadu vecuma esmu ceļojusi uz Taizemi, Urugvaju un daudz ko citu, lai turpinātu savu karjeru. Es mācījos Baleāru salu UIB Gastronomijas universitātē un Lyfe institūtā. Mans pavadītais laiks Michelin zvaigznītē Xoriguer un Sumaq mani aizveda pie šefpavāra darba Arumā.

Cocina sin frontier por Julian

12 gadu pieredze Trayectoria en bodegas de Mendoza, viesnīca Casa San Agustín en Cartagena un San Ignacio. Es pilnveidoju savas kulinārijas zināšanas divu gadu pēcdiploma specialitātē. Es strādāju par privātu pavāru izcilā personībā Forbes.

Vidusjūras piedzīvojums ar šefpavāru Estebanu

10 gadu pieredze Runs AMAR SUŠI Santa Catalina tirgū, piedāvājot dvēseliskus, svaigus jūras velšu un suši ēdienus, ko apmācīju Escuela de cocina de Córdoba Argentīnā. AMAR SUŠI un JŪRAS VELŠU BĀRS Palmā iegūst 5 zvaigžņu vērtējumu un vietējo atzinību par kvalitatīviem ēdieniem

FlavorsDeMallorca ar šefpavāru Estebanu

20 gadu pieredze Šefpavārs aizrautīgs un radošs, apvieno svaigumu un tradīcijas katrā ēdienā. Es ieguvu grādu Kordovas Profesionālajā kulinārijas skolā, Argentīnā, 2004. gadā. Man ir ilga pieredze Argentīnā, Itālijā, Formenterā un Maljorkā.

Radoša Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Graciela

30 gadu pieredzi es uzzināju no savas mātes, kura bija privāta pavāre Tunisijas prezidentam Habibam Bourguibai. Esmu arī mācījusies no sava restorāna vadīšanas, kā arī no ģimenes un pasākumu ēdiena gatavošanas. Es vadu savu restorānu Palma de Maljorkā un vasarā gatavoju privātu ēdienu citiem.

Privātas vakariņas pēc pasūtījuma no Džeksonas

20 gadu pieredze, ko izmantoju, vadot ēdināšanas uzņēmumu Apvienotajā Karalistē, bet tagad es godinu Spānijas garšas. Es strādāju AP&Co., vienā no labākajiem augstākās klases ēdināšanas uzņēmumiem Londonā. Mani nosauca par labāko kāzu ēdināšanas uzņēmumu Anglijas austrumos.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē