Airbnb pakalpojumi

Maywood – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavārs Šeridans no Street and Spice

Ēdiena pasniegšana, kas pieskaras jūsu dvēselei, veido smaidu un atstāj jūs vairāk nekā apmierinātu!

Privātā pavāra Bendžamina ēdināšanas piedzīvojumi

Uzlaboti privāti ēdināšanas piedzīvojumi, kas veidoti jūsu mājokļa komfortā. Sezonālas sastāvdaļas, elegants pārklājums un personalizētas ēdienkartes, kas radītas, lai pārsteigtu un radītu paliekošas atmiņas.

Dar Dmana Marokas un Vidusjūras ēdieni

Šefpavārs vairāk nekā 20 gadu vecumā rada autentiskus Marokas, Tuvo Austrumu, Vidusjūras un Dienvideiropas ēdienus, apvienojot tradīcijas un eleganci neaizmirstamām privātām vakariņām un sarūpētiem pasākumiem

Neicy dvēseliski komfortabli ēdieni

Es gatavoju Dienvidkarību jūras reģiona maltītes, kas baro zvaigznes, ģimenes un neaizmirstamas naktis.

Paaugstināta cena par Itāliju, ko piedāvā Džoijs

Esmu Le Cordon Bleu absolvents, kurš pārveido mājokļus par izsmalcinātiem itāļu restorāniem.

Chic & Chill privātas vakariņas ar šefpavāru Arno

Vairāk nekā 30 gadu zināšanas par ēdienu un vīnu no Eiropas, Okeānijas un Amerikas. Kulinārijas grāds Nicas kulinārijas skolā, augstāko franču pavāru atzinība. Ēdienkartes, lai aizrautu prātu un neradītu satraukumu.

Sūzenas globālā labsajūtas iedvesmota virtuve

Es gatavoju aizraujošu ēdienu prātam, ķermenim un dvēselei, apvienojot labsajūtu ar globālām garšām.

Kulinārās atmiņas Dienvidamerikā, ko piedāvā Deivids

Privāts šefpavārs ar vairāknekā 10 gadu pieredzi, apvienojot Latīņamerikas garšas ar Kalifornijas svaigumu. Es gatavoju veselīgas, košas maltītes, kas padara katru uzturēšanos barojošu un neaizmirstamu.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve

Karību jūras, Sv. Lucijas un Āzijas garšu apvienojums, kas papildināts ar dziedniecisku un Rietumkrasta noskaņu

Amir Vidusjūras reģiona fusion garšas

Es modernizēju savas ģimenes restorānu receptes ar savām Kulinārās izglītības institūta prasmēm.

Kalifornijas rančo virtuve, ko piedāvā Kems

Kā Tarrare īpašnieks esmu ēdis 200 viesus un gatavojis ēdienu slavenību pārim.

Šefpavāra Džimija Matīza luksusa privātās vakariņas

Food Network uzvarētājs vairāk nekā desmit gadu garumā ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs visā pasaulē. Es radu izsmalcinātus, sezonālus ēdināšanas piedzīvojumus Dienvidkalifornijā, kas paredzēti, lai pārsteigtu un iepriecinātu

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē