Airbnb pakalpojumi

Llevant – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Llevant – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Karlosa Vidusjūras garšas

Piecu gadu pieredze Es koncentrējos uz viesu pārsteigšanu, izmantojot kvalitatīvus produktus un godīgu aprūpi katrā ēdienā. Apmācījos kulinārijas skolā un praktiskajā apmācībā. Esmu strādājis augstākās klases restorānos un ģimenes virtuvēs.

Pavārs

Labākie rīsi un paellas, ko piedāvā Deivids

Piecu gadu pieredze šefpavārs mājās Maljorkā, kas specializējas rīsu, paelju, fideuàs un tapu jomā. Es apguvu rīsu tehniku kopā ar Alex del Vicio un Edu Torres Molino Roca. Esmu gatavojis ēdienu Baleāru salu futbola federācijai, Padel federācijai, bijušajam futbolistam Rodžeram Smitam un uzņēmējam Argentīno Manolo Ugarte, kā arī citiem

Pavārs

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Man ir 18 gadu pieredze. Esmu gatavojis ēdienu vairākos slavenos restorānos, tostarp ar Michelin zvaigznēm novērtētajā Etxanobe. Esmu mācījusies Leioa viesmīlības skolā un ieguvusi papildu apmācību taizemiešu virtuvē. Esmu piedalījies un uzvarējis vairākos pintxos konkursos Basku zemē."

Pavārs

Maljorkas smalkas vakariņas ar Amado

10 gadu pieredze Esmu šefpavārs ar pieredzi augstākās klases virtuvēs Austrijā un Spānijā. Es apmeklēju Buenosairesas Gastronomijas savienību un Lucullus Francijas gastronomijas asociāciju. Esmu strādājis par galveno šefpavāru 4 zvaigžņu viesnīcā.

Pavārs

Palma

Aire de España ar šefpavāru Esteban

20 gadu pieredze es apvienoju radošumu un svaigumu uz katra ēdiena, radot jaunas garšas jūsu mājās. Es ieguvu grādu Kordovas Profesionālajā kulinārijas skolā, Argentīnā, 2004. gadā. Esmu strādājis Argentīnā, Itālijā, Formenterā un Maljorkā, vienmēr kvalitatīvi.

Pavārs

Autentiskas itāļu un virtuves maltītes, ko piedāvā Irēna

Piecu gadu pieredze Esmu itāļu šefpavārs, kurš pārvalda kodolsintēzes kulināriju, tostarp uz augu bāzes un Karību cenu. Es uzaugu, mācoties gatavot ēdienu savas ģimenes restorānā. Es vadīju naktsmītni ar brokastīm, kur pasniedzu svaigas, bioloģiskas maltītes.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē