Airbnb pakalpojumi

Gènova – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Gènova – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Huans Karloss Vidusjūras virtuve

20 gadu pieredze Sākotnēji no Argentīnas es 15 gadus pilnveidoju savas prasmes Itālijā. Es ieguvu pieredzi atzītos spāņu restorānos Lasarte un Kursaal. Es mācījos no šefpavāra aiz trīszvaigžņu Michelin restorāna Basku zemē.

Pavārs

Labākie rīsi un paellas, ko piedāvā Deivids

Piecu gadu pieredze šefpavārs mājās Maljorkā, kas specializējas rīsu, paelju, fideuàs un tapu jomā. Es apguvu rīsu tehniku kopā ar Alex del Vicio un Edu Torres Molino Roca. Esmu gatavojis ēdienu Baleāru salu futbola federācijai, Padel federācijai, bijušajam futbolistam Rodžeram Smitam un uzņēmējam Argentīno Manolo Ugarte, kā arī citiem

Pavārs

Taste of the Mediterranean with Paul

21 gada pieredze Plaša kulinārijas perspektīva, kas specializējas Vidusjūras, Peru un japāņu virtuvē. Es mācījos Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Es biju šefpavārs Āzijas restorānā Arume. Es strādāju daudzviet pasaulē

Pavārs

Šefpavāra Frančesko starptautiskā kulinārijas pieredze

20 gadu pieredze visā pasaulē esmu strādājis augstākās klases restorānos, privātos klubos un luksusa ēdināšanā. Es absolvēju savas dzimtās pilsētas viesmīlības vidusskolu Avellino, Itālijā. Es biju iekļauts krievu dzīvesstila žurnālā un žurnālā ABC Mallorca Lifestyle.

Pavārs

Palma

Vidusjūras garšas, ko piedāvā Rauls

11 gadu pieredzi es trenējos kopā ar labākajiem šefpavāriem Madridē un Londonā, pirms darīju savu amatu Maljorkā. Es uzaugu, ko sajūsmināja mana māte un tēvocis virtuvē. Es mācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Gerhard Schwaiger un Stefan Brunner.

Pavārs

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Man ir 18 gadu pieredze. Esmu gatavojis ēdienu vairākos slavenos restorānos, tostarp ar Michelin zvaigznēm novērtētajā Etxanobe. Esmu mācījusies Leioa viesmīlības skolā un ieguvusi papildu apmācību taizemiešu virtuvē. Esmu piedalījies un uzvarējis vairākos pintxos konkursos Basku zemē."

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē