Airbnb pakalpojumi

Fountain Hills – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Fountain Hills – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Mesa

Šefpavāra piedzīvojums no Food Network kapāta čempiona

15 gadu pieredze Vadošā šefpavāra amatā 15 gadu laikā man pieder vairāki restorāni un pārtikas kravas automašīnas. Es studēju Le Cordon Bleu Skotsdeilā. Es esmu Food Network Chopped čempions un Supermarket Stakeout čempions.

Pavārs

Sašas smalkas vakariņas

Esmu absolvējis Arizonas kulinārijas institūtu, kas ir viena no piecām populārākajām kulinārijas skolām Amerikas Savienotajās Valstīs. Es absolvēju 2011. gadā un uzsāku personīgo šefpavāra darbu 2013. gadā. Esmu studējis ārzemēs Itālijā, un man patīk radīt paaugstinātu komfortu Klasika ar lielu garšu!

Pavārs

Šefpavāra Dīna oficiālas privātas grupas vakariņas

Šefpavārs Dīns ir Eskofjē absolvents un absolvējis Amerikas Suši institūtu Losandželosā. Profesionāla ēdiena gatavošana kopš 1996. gada, daži no viņa labākajiem sasniegumiem ietver ACF Escoffier sudraba medaļu, kā arī uzaicinājuma pagatavot privātas vakariņas gubernatora savrupmājā Denverā, ko. Viņa pēdējā pieredze ietver "Four Seasons" piecu dimantu viesnīcā Skotsdeilā. Kopš 2019. gada viņš strādā kā personīgais šefpavārs, gatavojot svaigas maltītes klientiem, piemēram, profesionāliem sportistiem un ievērojamām personām kopienā. Šefpavārs Dīns vienmēr ir aizrauties ar kultūras ēdienu gatavošanu, un viņam patīk redzēt draugu, ģimenes un klientu prieku, kad viņš gatavo viņiem ēdienu. Šefpavāram Dīnam patīk iepazīt unikālas kultūras un iekļaut maltītēs sastāvdaļu autentiskumu

Pavārs

Neaizmirstamas vakariņas Vidusjūrā, ko piedāvā Mariana

Kopš 2012. gada "Take a Chef" ir savienojis tūkstošiem vietējo šefpavāru un viesu vairāk nekā 100 valstīs, izmantojot privātu šefpavāra pieredzi mājās. Šajā piedzīvojumā ar prieku iepazīstināsim jūs, šefpavāri Kristīni. "Uzaugot nelielā pilsētiņā Ņūkāslā pie Tainas, mana aizraušanās ar ēdienu sākās mājās kopā ar māti un aizveda mani pa visu pasauli. Ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi esmu mācījusies Hilton Culinary School NG un Ņūkāslas Universitātē un strādājusi populārākajās viesnīcās un restorānos. Es specializējos personalizētu ēdienkaršu izgatavošanā, izmantojot dažādas tehnikas un globālās virtuves - sirdi, mantojumu un garšu."

Pavārs

Trevisa radošas smalkas vakariņas

22 gadu pieredze esmu strādājis augstākās klases viesnīcās un kā privāts pavārs vairākās pilsētās. Es studēju Kalifornijas kulinārijas akadēmijā un esmu ServSafe instruktors. Lauku dziedātājs bija laipns un zinātkārs par ēdienu, ko viņam pagatavoju.

Pavārs

Soulful vegan cuisine by Graciela

10 gadu pieredze Es esmu šefpavārs jau 10 gadus, veidojot augu izcelsmes maltītes privātiem pasākumiem visā pasaulē. Esmu apguvis savu amatu, apceļojot pasauli, izmantojot savu pieredzi kā klasi. Esmu dalījies savā aizraušanās visā pasaulē — no Karību jūras reģiona līdz Itālijai un Āzijai.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē