Airbnb pakalpojumi

Fontenay-sous-Bois – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Filips šefpavāra ēdienkartes no ledusskapja

Es kā Michelin zvaigžņu restorānu šefpavārs kopš 2009. gada radu receptes, lai sublimētu ikdienu.

Aminas sezonas ēdienkartes

Man kā mājas šefpavāram bija iespēja gatavot Lacoste un Bonne Maman.

Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes

Esmu šefpavārs, kurš strādāja virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkokai.

Autentisks japāņu kulinārijas piedzīvojums Parīzes reģionā

Kā privāts pavārs es gatavoju ģimenes un tradicionālos japāņu ēdienus, kas atrodami izakajas

Modernas itāļu maltītes, ko piedāvā Moriss

Esmu parādījis vairāk nekā 1000 cilvēku, tostarp slavenības, autentiskas Osterijas burvību.

Franču gastronomija, ko piedāvā šefpavārs Loïc Krimm

Kā mājas šefpavārs ar 10 gadu un 21 gadu pieredzi kulinārijā es piedāvāju izsmalcinātu un īpaši pielāgotu franču gastronomiju, lai pārvērstu jūsu maltītes izcilos mirkļos.

Es būšu jūsu privātais pavārs šajā dienā

Pielāgota ēdienkarte, kas pielāgota jūsu vēlmēm, maltītei vai visai nedēļai.

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Killian

Mana kulinārā pieeja ir precīza, radoša un videi draudzīga.

Kristofa iedvesmota franču virtuve

Aicinu jūs izbaudīt oriģinālu piedzīvojumu, izmantojot draudzīgu virtuvi, kas ir pilna ar garšas atklājumiem.

Adriena galds

Es radu gardus ēdienus, kas izraisa emocijas un sagādā prieku ikvienam viesim.

Laurent mūsdienu franču virtuve

Es veidoju izsmalcinātus vairāku ēdienu ēdienus ar īpašu akcentu.

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Gustave

Esmu strādājis Michelin zvaigznēs L'Assiette Champenoise Francijā un AIRĀ Stokholmā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē