Airbnb pakalpojumi

Fairbanks Ranch – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Fairbanks Ranch – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Mūsdienu meksikāņu virtuve Izraēlā

22 gadu pieredze Esmu pieredzējis šefpavārs un kulinārijas konsultants, kurš uzauga, gatavojot tradicionālo Meksikas cenu. Es studēju Le Cordon Bleu Lasvegasā, pilnveidojot savas kulinārijas prasmes. Esmu ceļojis pa valsti, palīdzot restorāniem, pilnveidojot ēdienkartes un vienkāršojot virtuves.

Pavārs

Sensorijas vadītas privātas vakariņas, ko piedāvā Daniella

20 gadu pieredze Esmu šefpavārs, someljē un vizuālais mākslinieks, kurš rada unikālu kulinārijas pieredzi. Es studēju kulinārijas mākslu, strādāju Biko & Rústico un mācījos vecmāmiņas virtuvē. Es ieguvu labākās Baja vakariņas (Sandjego žurnāls) un 1. vietu Ceviche Master of California.

Pavārs

Godalgotas šefpavāra Toko garšas

15 gadu pieredze Es veidoju personalizētu kulinārijas pieredzi atpūtai, kāzām un privātiem pasākumiem. Es studēju Eiropas Centra kulinārijas skolā Kuritibā, Brazīlijā. 2008. gadā es atvēru savu pirmo restorānu un ieguvu lielu nacionālo balvu par brazīliešu virtuvi.

Pavārs

Baja un Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Angel

10 gadu pieredze Man ir praktiska pieredze tādās slavenās vietās kā Bleu Boheme un Wormwood. Es sāku nodarboties ar plašu ēdināšanu un attīstījos Francijas un Baja un Vidusjūras reģiona virtuvēs. Es biju daļa no komandas, kas nopelnīja "2022. gada labāko jauno restorānu".

Pavārs

Hektora Latīņamerikas garšas

9 gadu pieredze Esmu Meksikas-Ekvadoriešu šefpavārs ar plašu pieredzi Dienvidamerikas virtuvē. Es mācījos pasaules līmeņa kulinārijas koledžā ar franču ietekmētu apmācību. Esmu strādājusi kā šefpavārs un līdzīpašnieks Meksikā un Baja Kalifornijā.

Pavārs

Maltīšu ieturēšana mājās

15 gadu pieredze, ko esmu gatavojis dažādās vietās - no gastronomiska kroga līdz sava vakariņu kluba atvēršanai. Es absolvēju Atlantas Mākslas institūtu ar grādu kulinārijas mākslā. 2c Čikāga, pazemes vakariņu klubs, kurā es gatavoju ēdienu 6 viesiem/naktī 2-3x nedēļā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Ugunsdzēsības cienīga Argentīnas virtuve, ko piedāvā Emiliano

Esmu šefpavārs Emiliano — kulinārijas klejotājs, kurš dzimis Argentīnā un tagad dzīvo Sandjego. Esmu pavadījis gadiem ilgi, apgūstot asado mākslu - Argentīnas ugunī gatavoto tradīciju, kas sakņojas intuīcijā, pacietībā un cieņā. Mans ceļš lika man vadīt restorānu Brazīlijā, strādāt virtuvēs visā ASV un izpētīt Dienvidaustrumāzijas drosmīgās, dinamiskās garšas. Šie globālie ceļojumi veidoja manu lauku, dvēselisko kulinārijas stilu. Tagad es radu aizraujošas maltītes ar atklātu uguni, kas cilvēkus iepazīstina ar garšu, uguni un stāstu. Neatkarīgi no tā, vai es lēni raudāju ar īsām ribām vai pakāru vistas virs mirdzošām oglēm, es katrā pulcēšanās reizē ienesu tradīcijas, atmosfēru un enerģiju. Sēžot pie ugunskura un kopīgi ieturot maltīti, mēs ne tikai ēdam — mēs radām atmiņu, saiknes mirkli, kas saglabājas ilgi pēc pēdējā kumosa.

Fransuā svaiga fusion cena

20 gadu pieredze viņa ir šefpavāre, kas ir strādājusi smalkās vakariņās villās un uz jahtām. Viņa mācījās Gambero Rosso Italia. Viņa arī uzzināja par dažādu valstu virtuvi, kad bija ceļojoša šefpavāre.

Mihails dodas uz dienvidiem Ziemai

10 gadu pieredze es sniedzu radošumu un dziļu mīlestību pret Dienvidu, Karību jūras reģiona un Japānas virtuves ēdieniem. Esmu Sertificēts ServSafe vadītājs, kas nodrošina pārtikas nekaitīgumu un kvalitāti. Es strādāju par privāto pavāru 90 dienu līgavaiņa pārim, gatavojot neaizmirstamas maltītes.

Dienvidu komforts, ko piedāvā Rashad The Chef

10 gadu pieredze Es vadu virtuvi Blu Cabana Cigar un vīna bārā, piedāvājot augstas kvalitātes maltītes. Es mācījos no autobusa zēna līdz galvenajam šefpavāram savas karjeras laikā. Man patīk veidot receptes un pagatavot ēdienu apkalpošanai un īpašiem pasākumiem.

Šefpavāra Onyi globālo garšu ēdināšana

7 gadu pieredze Es apvienoju Panāfrikas un Dienvidamerikas garšas ar modernām kulinārijas tehnikām. Es apguvu labākos restorānus Kolumbijas distriktā, Atlantā, Losandželosā un Hjūstonā. Es nodibināju Dinner with Strangers un darbojos kā SD Swim Week kulinārijas direktors.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē