Airbnb pakalpojumi

Del Mar – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavāra Neita smalkas vakariņas un omakase

Specializējas Michelin līmeņa maltīšu ieturēšanā, privātās suši ballītēs un pielāgotās degustācijas ēdienkartēs ar omotenashi viesmīlību, lai uzlabotu visus gadījumus.

Garšas visā pasaulē

Globālas garšas un vietējā meistarība kopā ar šefpavāru Eduardo

Šefpavāra Kenija sezonas privātās vakariņas

Es nēsāju līdzi garšas no sava laika, strādājot Portugālē, studējot Parīzē un Londonā, un savas etniskās saknes kā ķīniešu un taivāniešu izcelsmes amerikānis. Mani ēdieni ir drosmīgi, piedzīvojumu meklētāji, un tos var apmierināt jūsu vajadzībām.

East-meets-West by Tyrell

Es apvienoju austrumu un rietumu garšas ar inovatīvām tehnikām.

Pielāgotas degustācijas ēdienkartes piedzīvojums

Sezonāli šefpavāra kursi, kas pielāgoti jūsu gaumei, kas izstrādāti jūsu Airbnb virtuvē.

Mūsdienu Meksikas elegance, ko piedāvā Félix

Es apvienoju tradicionālās garšas ar mūsdienīgām kulinārijas tehnikām.

Michelin zvaigžņu piedzīvojumi ar šefpavāru Joann & Co.

Michelin Star stila piedzīvojumu vakariņas, kas papildinātas ar vietējām un sezonālām sastāvdaļām

Keedas virtuve

Mans ēdiens ir lielisks, jo es gatavoju ar mīlestību, un cilvēku barošana sagādā prieku manai dvēselei

Kalifornijas vīna valsts Santa Maria iedvesmots bārbekjū

Piedzīvojiet, ar ko pazīst Kalifornijas vīna valsts. Open Flame BBQ TriTip Smoked Ribs and Brisket

Sensorijas vadītas privātas vakariņas, ko piedāvā Daniella

Es radu personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas apvieno augstās virtuves ēdienus ar mākslu.

Godalgotas šefpavāra Toko garšas

Es radu inovatīvu kulinārijas pieredzi, iedvesmojoties no saviem ceļojumiem.

Hektora Latīņamerikas garšas

Manu kulināriju veido bagātīgā Dienvidamerikas virtuves daudzveidība.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē