Airbnb pakalpojumi

Coquitlam – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Coquitlam – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Maryam personīgas vakariņas

20 gadu pieredze es specializējos uztura vajadzību jomā, piedāvājot veģetāras, vegāniskas, bezglutēna un halal iespējas. Apmācījos Vankūverā. Esmu arī Red Seal sertificēts. Esmu gatavojis ēdienu Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino un Fairmont Hotel.

Pavārs

Videi draudzīgi mielasti no lauku saimniecības līdz galdam, ko piedāvā Lovena

15 gadu pieredze Es vadu trīs veiksmīgas Indigo Age Café vietas, mācot veģetāru un veselīgu kulināriju. Es studēju Real Raw Food Institute un Living Light institūtā. Mani publicēja žurnāls Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Pavārs

Umami un Amore

Mūsu privātais šefpavārs un ēdināšanas uzņēmums piedāvā īpaši pielāgotu kulinārijas pieredzi, kas specializējas personalizētās ēdienkartēs intīmām vakariņām, īpašiem pasākumiem un korporatīvām sanāksmēm. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat nelielu pulcēšanos vai plašas svinības, mēs nodrošinām pilna servisa ēdināšanu, kas ietver eleganti pārklātas maltītes, radošas kanapē un dinamiskas bufetes. Pasākumu ēdināšanai mēs izstrādājam katru ēdienkarti, lai tā atbilstu notikuma tēmai un vēlmēm - no elegantām vairāku ēdienu vakariņām līdz ikdienišķām bufetēm. Turklāt klienti var izvēlēties vai nu pilna servisa ēdināšanu, vai rentablākus izlaišanas pakalpojumus, nodrošinot elastību, neapdraudot kvalitāti. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešamas greznas vakariņas vai vienkārši vēlaties baudīt šefpavāra sagatavotas maltītes mājās, mēs piedāvājam izcilu kulinārijas pieredzi, kas ir garda

Pavārs

Amandas sezonas kulinārijas piedzīvojumi

8 gadu pieredze es iegremdējos virtuvēs visā pasaulē, izpētot dažādas virtuves un stilus. Es strādāju pie vairākiem ļoti talantīgiem šefpavāriem vairākās virtuvēs un vidē. Es mācījos pie vairākiem ļoti talantīgiem pavāriem vairākās virtuvēs un vidē.

Pavārs

Mūsdienu Toskānas apvienojums, ko piedāvā Oren

15 gadu pieredze es specializējos modernajā Vidusjūras virtuvē, kas papildināta ar japāņu garšām. Es uzlaboju savas prasmes prestižajā kulinārijas skolā. Es mācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Parīzē, Japānā, Itālijā un Dānijā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē