Airbnb pakalpojumi

Sietla – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

TopNocheyHibachiLLC un ēdināšana

Svētlaimīgas pieredzes radīšana katram unikālajam klientam

Vietējie, ilgtspējīgie, organiskie ēdieni un uzkodas

Vairāk nekā desmit gadus Ziemeļrietumu piekrastē esmu veidojis attiecības ar vietējām saimniecībām, zivju tirgotājiem, miesniekiem un amatniekiem, kas palīdzēs man piedāvāt jums sezonas labāko visu gadu.

Mūsdienu Āzijas prieki, ko piedāvā My-Hanh

Esmu uzvarējis divos kulinārijas konkursos un ieguvis 80 labāko Gordona Ramzija MasterChef.

Visas ēdienreizes, ko nodrošina Key's Catering

Pēc prasmju pilnveidošanas Le Cordon Bleu es uzsāku savu uzņēmējdarbību, lai piedāvātu radošas maltītes, kas pagatavotas, izmantojot globālas metodes.

Terēze uz augu bāzes un Vidusjūra

Es pievēršu uzmanību radošumam un elegancei augu izcelsmes un Vidusjūras ēdieniem.

Pielāgotas Keitlinas vakariņas

Es piedāvāju gardas maltītes un koncentrējos uz viesmīlību un klientu apmierinātību.

Privātas gardas maltītes, ko piedāvā Raiens

Esmu profesionāls šefpavārs, kurš aizraujas ar svaigām, vietējām un ilgtspējīgām sastāvdaļām.

Augstākās klases globālā virtuve, ko piedāvā Tomass

Sazinoties ar cilvēkiem, izmantojot ēdienu, es katram šķīvim piedāvāju globālas garšas un izsmalcinātu komfortu.

Vidusjūrā un augos, ko piedāvā Terēze

Es cieši sadarbojos ar personām un ģimenēm, kuras vēlas ēst veselīgāk.

No lauku saimniecības un jūras līdz galdam

Mani ēdieni koncentrējas ap sezonas sastāvdaļām, rūpīgi uzlabojot to garšu.

Larsona dienvidu, jūras velšu un itāļu garšas

Es apvienoju Dienvidu, Tex-Mex, grilu, jūras veltes un Āzijas garšas neaizmirstamos ēdienos.

Vothana drosmīgas globālas garšas

Es gatavoju maltītes un ēdienus, kas pulcē cilvēkus.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē