
Airbnb pakalpojumi
Richmond – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Richmond – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Marianas sezonas itāļu virtuve
18 gadu pieredze Augot netālu no jūras, es iemācījos mīlēt svaigu, ilgtspējīgu sastāvdaļu garšu. Es iemācījos gatavot no savas mātes, šefpavāra, vērojot viņas precizitāti un cieņu pret garšu. Svaigi makaroni un maize ir manas aizraušanās, un es koncentrējos uz bioloģiskiem un augu izcelsmes ēdieniem.

Pavārs
Piekrastes virtuve, ko piedāvā Raiens
25 gadu pieredze es specializējos, lai atlasītu labāko Britu Kolumbijas kulinārijas pieredzi. Man ir kulinārijas grāds Debrulle kulinārijas skolā. Es radu piedzīvojumus autoratlīdzības un augsta līmeņa klientiem visā Britu Kolumbijā.

Pavārs
Videi draudzīgi mielasti no lauku saimniecības līdz galdam, ko piedāvā Lovena
15 gadu pieredze Es vadu trīs veiksmīgas Indigo Age Café vietas, mācot veģetāru un veselīgu kulināriju. Es studēju Real Raw Food Institute un Living Light institūtā. Mani publicēja žurnāls Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Pavārs
Soulful fusion by Jamila
9 gadu pieredze Sākotnēji no Barbadosas esmu strādājis Maiami, Vankūverā un attālās mūsu ēras namiņos. Esmu strādājis tādās augstākās klases kūrorta virtuvēs kā The Sandy Lane Hotel un Almond Beach Hotel. Esmu strādājusi par šefpavāru uz jahtām un tādās viesnīcās kā Fontenblo Maiami.

Pavārs
Vankūvera
Smalkas vakariņas, ko piedāvā Alens
Esmu Michelin zvaigžņu apmācīts šefpavārs ar plašu pieredzi, tostarp gatavoju ēdienu Bekingemas pilī karalienei Elizabetei II. Man ir virtuves pārvaldības diploms no Londonas, Apvienotās Karalistes, kā arī NVQ 3. līmeņa kvalifikācija kulinārijas skolā Londonā

Pavārs
Umami un Amore
Mūsu privātais šefpavārs un ēdināšanas uzņēmums piedāvā īpaši pielāgotu kulinārijas pieredzi, kas specializējas personalizētās ēdienkartēs intīmām vakariņām, īpašiem pasākumiem un korporatīvām sanāksmēm. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat nelielu pulcēšanos vai plašas svinības, mēs nodrošinām pilna servisa ēdināšanu, kas ietver eleganti pārklātas maltītes, radošas kanapē un dinamiskas bufetes. Pasākumu ēdināšanai mēs izstrādājam katru ēdienkarti, lai tā atbilstu notikuma tēmai un vēlmēm - no elegantām vairāku ēdienu vakariņām līdz ikdienišķām bufetēm. Turklāt klienti var izvēlēties vai nu pilna servisa ēdināšanu, vai rentablākus izlaišanas pakalpojumus, nodrošinot elastību, neapdraudot kvalitāti. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešamas greznas vakariņas vai vienkārši vēlaties baudīt šefpavāra sagatavotas maltītes mājās, mēs piedāvājam izcilu kulinārijas pieredzi, kas ir garda
Pavāri – visi pakalpojumi

Amandas sezonas kulinārijas piedzīvojumi
8 gadu pieredze es iegremdējos virtuvēs visā pasaulē, izpētot dažādas virtuves un stilus. Es strādāju pie vairākiem ļoti talantīgiem šefpavāriem vairākās virtuvēs un vidē. Es mācījos pie vairākiem ļoti talantīgiem pavāriem vairākās virtuvēs un vidē.

Vietējā virtuve, ko piedāvā Tušara
15 gadu pieredze Man ir liela aizraušanās ar kulināriju un ilggadēja pieredze smalkās vakariņās. Es studēju Niagāras koledžā, kas ir viena no labākajām kulinārijas skolām Kanādā. Esmu strādājis botānikā un Hawksworth - divos no atzītākajiem restorāniem Kanādā.

Koša, barojoša Džordžijas virtuve
9 gadu pieredze, ko sniedzu radošumam, krāsai un līdzsvaram. Esmu profesionāli apmācīts holistisks uztura speciālists un pašmācīts šefpavārs. Esmu strādājis par privāto pavāru uz burulaivām BVI un Francijā.

Papildiniet savu smalko franču virtuvi ar Klementu
15 gadu pieredze esmu strādājis 8 restorānos, tostarp 2 ar Michelin zvaigznēm. Apmācījos kulinārijas skolā Parīzē. Es strādāju divos ar Michelin zvaigznēm novērtētos restorānos, pilnveidojot savas prasmes izsmalcinātā franču virtuvē.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē