Airbnb pakalpojumi

Burnaby – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Burnaby – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Marianas sezonas itāļu virtuve

18 gadu pieredze Augot netālu no jūras, es iemācījos mīlēt svaigu, ilgtspējīgu sastāvdaļu garšu. Es iemācījos gatavot no savas mātes, šefpavāra, vērojot viņas precizitāti un cieņu pret garšu. Svaigi makaroni un maize ir manas aizraušanās, un es koncentrējos uz bioloģiskiem un augu izcelsmes ēdieniem.

Pavārs

Maryam personīgas vakariņas

20 gadu pieredze es specializējos uztura vajadzību jomā, piedāvājot veģetāras, vegāniskas, bezglutēna un halal iespējas. Apmācījos Vankūverā. Esmu arī Red Seal sertificēts. Esmu gatavojis ēdienu Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino un Fairmont Hotel.

Pavārs

Piekrastes virtuve, ko piedāvā Raiens

25 gadu pieredze es specializējos, lai atlasītu labāko Britu Kolumbijas kulinārijas pieredzi. Man ir kulinārijas grāds Debrulle kulinārijas skolā. Es radu piedzīvojumus autoratlīdzības un augsta līmeņa klientiem visā Britu Kolumbijā.

Pavārs

Videi draudzīgi mielasti no lauku saimniecības līdz galdam, ko piedāvā Lovena

15 gadu pieredze Es vadu trīs veiksmīgas Indigo Age Café vietas, mācot veģetāru un veselīgu kulināriju. Es studēju Real Raw Food Institute un Living Light institūtā. Mani publicēja žurnāls Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Pavārs

Soulful fusion by Jamila

9 gadu pieredze Sākotnēji no Barbadosas esmu strādājis Maiami, Vankūverā un attālās mūsu ēras namiņos. Esmu strādājis tādās augstākās klases kūrorta virtuvēs kā The Sandy Lane Hotel un Almond Beach Hotel. Esmu strādājusi par šefpavāru uz jahtām un tādās viesnīcās kā Fontenblo Maiami.

Pavārs

Umami un Amore

Mūsu privātais šefpavārs un ēdināšanas uzņēmums piedāvā īpaši pielāgotu kulinārijas pieredzi, kas specializējas personalizētās ēdienkartēs intīmām vakariņām, īpašiem pasākumiem un korporatīvām sanāksmēm. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat nelielu pulcēšanos vai plašas svinības, mēs nodrošinām pilna servisa ēdināšanu, kas ietver eleganti pārklātas maltītes, radošas kanapē un dinamiskas bufetes. Pasākumu ēdināšanai mēs izstrādājam katru ēdienkarti, lai tā atbilstu notikuma tēmai un vēlmēm - no elegantām vairāku ēdienu vakariņām līdz ikdienišķām bufetēm. Turklāt klienti var izvēlēties vai nu pilna servisa ēdināšanu, vai rentablākus izlaišanas pakalpojumus, nodrošinot elastību, neapdraudot kvalitāti. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešamas greznas vakariņas vai vienkārši vēlaties baudīt šefpavāra sagatavotas maltītes mājās, mēs piedāvājam izcilu kulinārijas pieredzi, kas ir garda

Pavāri – visi pakalpojumi

Amandas sezonas kulinārijas piedzīvojumi

8 gadu pieredze es iegremdējos virtuvēs visā pasaulē, izpētot dažādas virtuves un stilus. Es strādāju pie vairākiem ļoti talantīgiem šefpavāriem vairākās virtuvēs un vidē. Es mācījos pie vairākiem ļoti talantīgiem pavāriem vairākās virtuvēs un vidē.

Mūsdienu Toskānas apvienojums, ko piedāvā Oren

15 gadu pieredze es specializējos modernajā Vidusjūras virtuvē, kas papildināta ar japāņu garšām. Es uzlaboju savas prasmes prestižajā kulinārijas skolā. Es mācījos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Parīzē, Japānā, Itālijā un Dānijā.

Vietējā virtuve, ko piedāvā Tušara

15 gadu pieredze Man ir liela aizraušanās ar kulināriju un ilggadēja pieredze smalkās vakariņās. Es studēju Niagāras koledžā, kas ir viena no labākajām kulinārijas skolām Kanādā. Esmu strādājis botānikā un Hawksworth - divos no atzītākajiem restorāniem Kanādā.

Koša, barojoša Džordžijas virtuve

9 gadu pieredze, ko sniedzu radošumam, krāsai un līdzsvaram. Esmu profesionāli apmācīts holistisks uztura speciālists un pašmācīts šefpavārs. Esmu strādājis par privāto pavāru uz burulaivām BVI un Francijā.

Senegālas un franču virtuves ēdieni, ko piedāvā Ans

25 gadu pieredze Es gatavoju tradicionālos Senegālas ēdienus ar modernu akcentu. Es apguvu kulināriju un apkalpošanu viesnīcā un tūrisma skolā Dakārā. Es sagatavoju svinīgas vakariņas, lai atzīmētu Senegālas neatkarību Vankūverā.

Papildiniet savu smalko franču virtuvi ar Klementu

15 gadu pieredze esmu strādājis 8 restorānos, tostarp 2 ar Michelin zvaigznēm. Apmācījos kulinārijas skolā Parīzē. Es strādāju divos ar Michelin zvaigznēm novērtētos restorānos, pilnveidojot savas prasmes izsmalcinātā franču virtuvē.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē