Koša, barojoša Džordžijas virtuve
Šefpavārs un holistisks uztura speciālists, kas gatavo košus ēdienus, kas apvieno labsajūtu un garšu.
Automātiski tulkots
Pavārs (Vankūvera)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Lopbarība un svētki
€ 144 par viesi
Lopbarība un svētki ir svaiguma un sezonalitātes svētki, kas sakņojas zemē un iezemēti ar garšu. Šī ēdienkarte, kurā ir vietējas izcelsmes sastāvdaļas no lauksaimnieku tirgiem un mazajiem ražotājiem, ir dvēselisks ceļojums pa mūsu zemes garšu
Viļņi un virsotnes
€ 144 par viesi
Iedvesmojoties no jūras līdz nogāzēm, viļņi un virsotnes apvieno piekrastes svaigumu ar kalnu komfortu. Bagātīgi ar veseliem pārtikas produktiem, tīrām olbaltumvielām un lēni degošu enerģiju - ideāli piemērota après-ski, laivu mielastiem un sezonālām sanāksmēm.
Nourish & Glow
€ 153 par viesi
Nourish and Glow ir dinamiska, sezonāla ēdienkarte, kas paredzēta enerģijas atjaunošanai, gremošanai un iekšējā mirdzuma atbalstam. Ēdiens prāta, ķermeņa un dvēseles kurināšanai.
Ja vēlaties, lai Georgie veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
9 gadu pieredze
Es piedāvāju radošumu, krāsu un līdzsvaru.
Privāts pavārs uz burulaivām
Esmu strādājis par privātu pavāru uz burulaivām BVI, Bahamu salās un Francijas dienvidos.
Holistisks uztura speciālists/speciāliste
Esmu profesionāli apmācīts holistisks uztura speciālists un pašmācīts šefpavārs.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Vankūvera. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
No € 144 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?