Airbnb pakalpojumi

Compton – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Taizemes nogādāšana pie galda

Katrs ēdiens ir veidots ar mīlestību un nodots tradīcijām, lai Taizeme būtu jūsu šķīvī.

Komforta ēdiens, ko piedāvā Damian

Es sniedzu kulinārijas pakalpojumus intīmām vakariņām, lieliem pasākumiem un kulinārijas nodarbībām.

Mūsdienu Cajun-Creole satiekas ar Raiena ēdienkartēm Kalifornijā

Es apvienoju dienvidu dvēseli ar Kalifornijas svaigumu, radot drosmīgas, sezonālas ēdienkartes.

Šefpavārs Šeridans no Street and Spice

Ēdiena pasniegšana, kas pieskaras jūsu dvēselei, veido smaidu un atstāj jūs vairāk nekā apmierinātu!

Dar Dmana Marokas un Vidusjūras ēdieni

Šefpavārs vairāk nekā 20 gadu vecumā rada autentiskus Marokas, Tuvo Austrumu, Vidusjūras un Dienvideiropas ēdienus, apvienojot tradīcijas un eleganci neaizmirstamām privātām vakariņām un sarūpētiem pasākumiem

Amir Vidusjūras reģiona fusion garšas

Es modernizēju savas ģimenes restorānu receptes ar savām Kulinārās izglītības institūta prasmēm.

Hlojas lauku sezonas svētki

Es mācījos Maikla restorānā pie Džeimsa Bārdas balvas finālista Mailza Tompsona.

Chic & Chill privātas vakariņas ar šefpavāru Arno

Vairāk nekā 30 gadu zināšanas par ēdienu un vīnu no Eiropas, Okeānijas un Amerikas. Kulinārijas grāds Nicas kulinārijas skolā, augstāko franču pavāru atzinība. Ēdienkartes, lai aizrautu prātu un neradītu satraukumu.

Raiena kulinārijas aizbēgšana

Es gatavoju izsmalcinātas, vairāku ēdienu maltītes, izmantojot labākās sastāvdaļas.

Privātas ēdināšanas ekspedīcijas ar šefpavāru Nealu

Kā Le Meridien konditore es specializējos smalkās vakariņās un pasākumos intīmā gaisotnē.

Sezonālas, eksperimentālas itāļu vakariņas, ko piedāvā šefpavāre Emma

Pateicoties savai itāļu vecmāmiņai, man visvairāk patīk itāļu un Vidusjūras garšas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē