Airbnb pakalpojumi

Clichy – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Gustava kulinārijas ceļojums

Esmu sadarbojies ar zīmoliem Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Ashiq tradicionālā franču ēdienkarte

Esmu restorānā apmācīts un personīgs šefpavārs, kas piedāvā vairāku ēdienu franču maltītes.

Autentisks japāņu kulinārijas piedzīvojums Parīzes reģionā

Kā privāts pavārs es gatavoju ģimenes un tradicionālos japāņu ēdienus, kas atrodami izakajas

Franču gastronomija, ko piedāvā šefpavārs Loïc Krimm

Kā mājas šefpavārs ar 10 gadu un 21 gadu pieredzi kulinārijā es piedāvāju izsmalcinātu un īpaši pielāgotu franču gastronomiju, lai pārvērstu jūsu maltītes izcilos mirkļos.

Es būšu jūsu privātais pavārs šajā dienā

Pielāgota ēdienkarte, kas pielāgota jūsu vēlmēm, maltītei vai visai nedēļai.

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Killian

Mana kulinārā pieeja ir precīza, radoša un videi draudzīga.

Franču virtuves ēdieni, ko piedāvā Kirils

Es labi pārstāvu ēšanu Francijā un esmu kulinārijas emociju provokators.

Franču iedvesmotas privātās vakariņas, ko piedāvā Simplice

Privāts šefpavārs, kas specializējas elegantā, sezonas virtuvē ar izsmalcinātu, personisku akcentu.

Franču ēdieni, ko piedāvā Džefs

Es gatavoju izsmalcinātus ēdienus, izmantojot sezonas produktus.

Afrokarību jūras reģiona smalkas vakariņas, ko piedāvā Džonatans

Izsmalcināts franču gastronomijas un afrokarību dvēseles apvienojums ar tropisku noskaņu.

Levantīnas svētki, ko piedāvā Or

Privāts šefpavārs, kas atrodas Parīzē un specializējas mūsdienu Levantīnas virtuvē. Mana kulinārija apvieno tradicionālās garšas ar modernām metodēm unikāliem, intīmiem vakariņu piedzīvojumiem

Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Džeremijs

Es piedāvāju izsmalcinātu Vidusjūras un sezonas virtuvi, kas pielāgota jūsu vēlmēm.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē