Airbnb pakalpojumi

Charenton-le-Pont – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privātā šefpavāre Karolīna

Sezonas ēdieni, autentiski produkti, priecīga virtuve, cieņa pret garšu.

Augu izcelsmes izsmalcināti ēdieni no Anaelle

Augu ēdieni, garšas no visas pasaules, bioloģiski, vietējās sezonas sastāvdaļas.

Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau

Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.

Stanislas radošie galdi

Esmu strādājis visā pasaulē un pēdējā laikā La Table de Cybèle.

Šefpavārs Johans Džeržbickis (Yohan Dzierzbicki) / isda

Mans mērķis ir piedāvāt katram viesim neaizmirstamu pieredzi, pasniedzot ēdienus, kas pagatavoti no labākajām sezonas sastāvdaļām.

Faustīnes radošie ēdienkartes

Esmu mājas pavāre, kas izdomā radošas receptes, apvienojot estētiku un gardēžu vēlmes.

Šefpavāres Fanijas saldie mirkļi

Es gatavoju gardus mājās gatavotus desertus un radu patīkamu un draudzīgu atmosfēru neaizmirstamam saldam mirklim.

Radošas maltītes ar Karlu

Es piedāvāju ēdienus, kuru iedvesmas avots ir mana darba pieredze zvaigžņotajos restorānos.

Privātais šefpavārs Andrea

Itāļu virtuve, tradīcijas, radošums, pielāgoti ēdieni, maņu pieredze.

Filips šefpavāra ēdienkartes no ledusskapja

Es kā Michelin zvaigžņu restorānu šefpavārs kopš 2009. gada radu receptes, lai sublimētu ikdienu.

AlkimiaChef, autors: Džovanni

Es specializējos itāļu virtuvē un rīkoju gan omulīgas vakariņas mājās, gan elegantus pasākumus, apvienojot tradīcijas, garšu un īstu Itālijas noskaņu.

Gastronomijas atklājumi ar šefpavāru Kirilu

Esmu aizrāvis ar savu darbu virtuvē, esmu strādājis par pavāru vairāk nekā 12 gadus, un tagad kā šefpavārs es pilnībā ieguldu savu darbu

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē