Airbnb pakalpojumi

Boulogne-Billancourt – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Boulogne-Billancourt – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Parīze

Mūsdienu franču un itāļu ēdienkarte, ko piedāvā Maxime

Esmu paštaisīts šefpavārs ar mīlestību pret iedvesmojošu kulināriju savas izcelsmes, kaislības un vecmāmiņas mierinošā dvēseles ēdiena krustcelēs. Ar CAP (sertifikāts par profesionālo kompetenci), ko absolvējis Ecole hôtelière Paris Drouant, es iedvesmojos starp pasaules ikoniskākajām ēdiena gatavošanas metodēm no Francijas un tradicionālajām un mūsdienu itāļu receptēm.

Pavārs

Parīze

Vispasaules garšas, ko piedāvā Prerana

Piecu gadu pieredze esmu strādājis dažādās virtuvēs - no restorāniem ar Michelin zvaigznēm līdz ēdināšanas virtuvēm. No chocolaterie līdz pâtisserie - esmu ieguvusi prasmes daudzveidīgā kulinārijas vidē. Es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā, pilnveidojot savas prasmes straujajā vidē.

Pavārs

Tirgus svētki, ko piedāvā Or

10 gadu pieredze Praktiska pieredze populārākajos Parīzes restorānos un Ziemeļāfrikas kulinārijas mantojumā. Apmācīts Levantīnā, Vidusjūrā un Ziemeļāfrikas kulinārijas tehnikā. LED virtuves Mizonā, Šoukā un Dalijā Parīzē.

Pavārs

Vienkārši franču valodā, ko piedāvā Maylis

6 gadu pieredze Ēdināšanas piedzīvojumu radīšana, kas apvieno cilvēkus, ir mana aizraušanās. 2019. gadā es pilnveidoju savas kulinārijas prasmes L'Atelier des Chefs. Garšīgu, patīkamu un iepriecinošu maltīšu radīšana sagādā man prieku.

Pavārs

Parīze

Franču ēdieni, ko piedāvā Džefs

20 gadu pieredze Privātmājas šefpavārs, es gatavoju interjera dizainerim Vogēzos. Es apguvu kulinārijas, konditorejas izstrādājumu un kokteiļu pārvaldību. Es biju šefpavārs un konditors slavenās iestādēs.

Pavārs

Daniele tradicionālā itāļu kulinārija

19 gadu pieredze, strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es studēju Romas Hotel School un ieguvu Bac Pro ar 80/100. Es palīdzēju iegūt labāko itāļu restorānu Londonā 2015. gadā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Klasiskās franču vakariņas, ko piedāvā Džīna

8 gadu pieredzi es apmācīju Tour d'Argent un Le Meurice, vēlāk kļūstot par privātu pavāri. Es mācījos pie Janika Aleno, reģionālo inovāciju meistara. Es strādāju vēsturiskā Parīzes restorānā Tour d'Argent.

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs, Boriss

9 gadu pieredze Es piedāvāju īpaši pielāgotus pakalpojumus profesionāliem pasākumiem Ildefransā. Esmu apmācījis ēdināšanas un viesmīlības pārvaldību. Esmu strādājis tādos uzņēmumos kā RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Mišelina slavenā šefpavāra privātas vakariņas

15 gadu pieredze specializējos unikālā cenā, koncentrējoties uz ilgtspējību un sezonalitāti. Es trenējos Tokijā, apguvu suši gatavošanas mākslu un arī trenējos Fäviken. Es vadīju virtuvi Mandarin Oriental, radot inovatīvus ēdienus, kas iepriecināja viesus.

Sezonāla franču virtuve ar šefpavāri Lūsiju

8 gadu pieredze Radoša kulinārija specializējas izsmalcinātā, sezonas virtuvē, izmantojot vietējos franču produktus, ko apguvu, izmantojot praktisku pieredzi ceļojuma laikā, jo īpaši Polinēzijā. Es specializējos izsmalcinātā un sezonas virtuvē, izmantojot vietējos franču produktus.

Afrokarību jūras reģiona smalkas vakariņas, ko piedāvā Džonatans

8 gadu pieredze es piedāvāju klientiem augstākās klases kulināriju un piedāvāju konsultāciju pakalpojumus, lai uzlabotu gardas maltītes. Es mācījos Gvadelupā, pirms paplašināju redzesloku Apvienotajā Karalistē un Parīzē. Es darīju savu meistarību populārākajās luksusa viesnīcās, piemēram, The Peninsula un Plaza Athénée.

Īglantīnas autentiska franču virtuve

8 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve, un dodu priekšroku bioloģiskajiem ēdieniem. Es pilnveidoju savas prasmes Le Desnoyez Parīzē un ieguvu CAP virtuves diplomu. Pirms sāku savu karjeru virtuvē, es strādāju Alain Ducasse kulinārijas izdevniecībā.

Ashiq tradicionālā franču ēdienkarte

11 gadu pieredze Ar restorānu nozarē būvētu fondu es tagad strādāju kā personīgais šefpavārs. Es pabeidzu studijas Londonā, pirms apguvu savas prasmes dažādos restorānos. Esmu gatavojis ēdienu dažādiem slaveniem viesiem.

Saimons ar augstu krāsu

10 gadu pieredze Apmācīti kopā ar 2 zvaigžņu restorānu šefpavāriem. Es ieguvu savu bakalaura grādu un BTS pēc 5 gadu studijām. Man bija iespēja dalīties savā virtuvē ar lieliem modes namiem.

Inovatīva Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Laura

18 gadu pieredze Mans galvenais mērķis ir sezonālu, ilgtspējīgu un vietējas izcelsmes ēdienu radīšana. Manas kulinārijas prasmes ir veidojušas, pateicoties maniem globālajiem ceļojumiem un praktiskajai pieredzei. Mana aizraušanās ar ēdienu aizved mani uz Eiropu, kur topošie šefpavāri iedvesmo manas inovatīvās ēdienkartes.

Loras garšas ceļojums

14 gadu pieredze Esmu privāts šefpavārs, kura specializācija ir Vidusjūras, Āzijas un Francijas virtuve. Koncentrējieties uz uzturu, pārtikas tendencēm un īpašām diētām. Esmu gardēdis ar nenovērtējamu interesi un dziļām zināšanām par ēdienu un vīnu.

Privāti šefpavāra piedzīvojumi, ko no jauna definē Akhil

15 gadu pieredze specializējos smalkās maltītēs un globālajās virtuvēs, tostarp skandināvu, indiešu un japāņu. Es trenējos tādu šefpavāru kā Renē Redzepi, Paskāls Barbots un Magnuss Ek. Es sadarbojos ar tādiem slaveniem Eiropas šefpavāriem kā René Redzepi, Pascal Barbot un Magnus Ek.

Adriena konditorejas izcilība

10 gadu pieredze Es specializējos franču virtuvē, esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es pilnveidoju savas prasmes La Table du Boisniard & Têtedoie. Es vadu konditorejas komandu pie Maksima, radot desertus ikoniskam restorānam. Baudiet kopā ar mani ģimenes pusdienas vai romantisku maltīti tieši jūsu mājoklī.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē