Airbnb pakalpojumi

Aubervilliers – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Gustave

Esmu strādājis Michelin zvaigznēs L'Assiette Champenoise Francijā un AIRĀ Stokholmā.

Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes

Esmu šefpavārs, kurš strādāja virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkokai.

Autentisks japāņu kulinārijas piedzīvojums Parīzes reģionā

Kā privāts pavārs es gatavoju ģimenes un tradicionālos japāņu ēdienus, kas atrodami izakajas

Franču gastronomija, ko piedāvā šefpavārs Loïc Krimm

Kā mājas šefpavārs ar 10 gadu un 21 gadu pieredzi kulinārijā es piedāvāju izsmalcinātu un īpaši pielāgotu franču gastronomiju, lai pārvērstu jūsu maltītes izcilos mirkļos.

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Killian

Mana kulinārā pieeja ir precīza, radoša un videi draudzīga.

Laurent mūsdienu franču virtuve

Es veidoju izsmalcinātus vairāku ēdienu ēdienus ar īpašu akcentu.

Franču virtuves ēdieni, ko piedāvā Kirils

Es labi pārstāvu ēšanu Francijā un esmu kulinārijas emociju provokators.

Franču ēdieni, ko piedāvā Džefs

Es gatavoju izsmalcinātus ēdienus, izmantojot sezonas produktus.

Afrokarību jūras reģiona smalkas vakariņas, ko piedāvā Džonatans

Izsmalcināts franču gastronomijas un afrokarību dvēseles apvienojums ar tropisku noskaņu.

Levantīnas svētki, ko piedāvā Or

Privāts šefpavārs, kas atrodas Parīzē un specializējas mūsdienu Levantīnas virtuvē. Mana kulinārija apvieno tradicionālās garšas ar modernām metodēm unikāliem, intīmiem vakariņu piedzīvojumiem

Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Džeremijs

Es piedāvāju izsmalcinātu Vidusjūras un sezonas virtuvi, kas pielāgota jūsu vēlmēm.

Manonas ilgtspējīga veģetārā virtuve

Esmu strādājusi ar pasaules līmeņa šefpavāriem un kā galvenais šefpavārs pasākumos vairāk nekā 100 viesiem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē