Airbnb pakalpojumi

Valle del Guadalhorce – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Ap Vidusjūru ar Tomi

Es gatavoju augu izcelsmes maltītes un jūras velšu mielastus ar Vidusjūras reģionam raksturīgām garšām.

Privāts šefpavārs Anaïs

Vidusjūras iedvesmota franču virtuve ar afrikāņu saknēm, autentiskas, instinktīvas garšas.

A Taste of Home – Damiano privāts šefpavāra galds

Īsts ēdiens, patiesa sirds – es jūsu galdam piedāvāju vairāk nekā 25 gadus garšu un servisu.

Smalkas vakariņas, gatavojot ēdienu jums

Jūsu mājoklis, mūsu restorāns Mēs specializējamies privātu, smalku maltīšu piedāvāšanā villās un uz jahtām Pārveidojot koncepciju... Precizitāte. Diskrētums. Māksla.

Privātais šefpavārs Kristians

Klasiskas metodes ar piesātinātām garšām, sezonālas ēdienkartes, privātas vakariņas.

Daniela banketi un svinības

Esmu strādājusi Dani Garsijā un vadījusi liela formāta pasākumus Andalūzijā.

Michelin uz jūsu galda

Izejvielas no vietējiem tirgiem Michelin restorānu trauki Radošums, noformējums, profesija Vienkāršā skaistums

Šefpavāra Džuliano globālās garšas ar vietējām saknēm

Es apvienoju savas latīņu valodas saknes ar metodēm no labākajiem restorāniem pasaulē, lai radītu unikālu pieredzi.

Privātā šefpavāre Astrīda

labsajūta, ēdiena dizains, kulinārijas tehnika, radošums, gastronomija

Radoši suši ar Andalūzijas garšām, ko piedāvā Jairo

Es gatavoju inovatīvus suši ar tradicionālām Andalūzijas garšām, kas iepriecina garšas.

Ekskluzīvas villas ēdināšana: pavārs Mickael un Katya

Franču ieskauta virtuve, sezonas ēdienkartes, bārbekjū tiešraidē un globāla garšu apvienošana.

Privātais šefpavārs Džonatans Bernemans

Vegānu, augu izcelsmes, bioloģiski, mājās gatavoti, pielāgojami uztura vajadzībām.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē