Andalūzijas garšas ar šefpavāru Alehandro Gomez
Sezonāla Andalūzijas virtuve, kas koncentrējas uz tradīcijām, garšu un radošumu.
Automātiski tulkots
Pavārs (Sevilja)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Gatavojiet un izbaudiet Seviljas tapu
€ 60 € 60 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 180
Izbaudiet autentisku gastronomisku piedzīvojumu Seviļā, gatavojot un nogaršojot tradicionālās tapas kopā ar vietējo šefpavāru.
Atpūtā un jautrā vidē jūs uzzināsiet, kā pagatavot dažus no Andalūzijas slavenākajiem ēdieniem, atklāt Seviljas virtuves noslēpumus un baudīt garšas, vēstures un vīna pilnas vakariņas.
Tā nav tikai nodarbība - tā ir kultūras pieredze, maltīte draugu lokā un veids, kā sajust Seviļas dvēseli ar ēdienu.
Ilgtspējīga sauszemes un jūras degustācija
€ 70 € 70 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 280
Ēdienkarte ar ilgtspējīgi iegūtām sastāvdaļām no sauszemes un jūras, godinot drosmīgas garšas, izsmalcinātu tehniku un cieņu pret vietējo izcelsmi.
Andalūzijas sakņu degustācija
€ 75 € 75 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 300
Sirsnīga ēdienkarte ar klasiskām Andalūzijas receptēm ar sezonālām sastāvdaļām un piekrastes iedvesmotu akcentu.
Sūtīt citiem
– Baltās garneles un avokado tartars, kas pildīts ar augstākā labuma neapstrādātu olīveļļu un laima miziņu.
No šefpavāra
– Silts fenhelis un puravu krēms, kas papildināts ar kraukšķīgu Ibērijas šķiņķi un olīvmaizi.
Mainas izvēle
– Cepeškrāsnī grauzdēta korvīna ar citronu un melno ķiploku emulsiju, ko pasniedz ar grauzdētiem dārzeņiem.
– Ibērijas plūme oloroso šerijā ar saldo kartupeļu biezeni un sautētām sēnēm.
deserts
Mūsdienu Andalūzijas
€ 80 € 80 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 320
Mūsdienīga laika Andalūzijas ēdienu interpretācija, kas veidota ar prasmēm, emocijām un reģionālu lepnumu.
Sūtīt citiem
– Sezonas salāti ar citrusaugļu notīm un augstākā labuma neapstrādātu olīveļļu.
No šefpavāra
– Sezonas krēmzupa ar smalkām tekstūrām un lauku aromātiem.
Mainas izvēle
– Teriyaki glazēts lasis uz selerijas biezeņa ar ingvera mājieniem.
– Ibērijas cūkgaļas vaigs oloroso šerijā, pasniegts ar trifelētiem krēmveida kartupeļiem un bagātīgu to samazināšanu.
Ja vēlaties, lai Ale Gómez veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
15 gadu pieredze
Vairāk nekā 15 gadu kulinārija populārākajās spāņu viesnīcās un privātās villās Andalūzijā.
Casa de Indias galvenais šefpavārs
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna un Islantilla grad
Apmācīts Taberna del Alabardero un Escuela de Hostelería de Islantilla.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Sevilja. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Zīmju valodas opcijas
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Ale Gómez uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 60 No € 60 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 180
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?





