Airbnb pakalpojumi

Sugar Land – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Sugar Land – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Dārgakmeņu vakariņas līča piekrastē

30 gadu pieredze Man ir vairāk nekā 30 gadu pieredze visos viesmīlības nozares aspektos. Kulinārijas un maģistra grāds viesmīlības pārvaldībā Džonsona un Velsas Universitātē. Es sāku savu šefpavāru uzņēmējdarbību, lai radītu atmiņas un iepazītu lieliskus cilvēkus.

Pavārs

Araceli iedvesmotas vakariņas uz vietas

10 gadu pieredze Mana pieredze ietver niršanas bārus līdz smalkām vakariņām Teksasā un dienvidrietumos. Esmu strādājis Truluck's, Fig & Olive, Uchi un True Food Kitchen. Mani aizrauj unikāla kulinārijas pieredze, kas savieno cilvēkus

Pavārs

Augstas klases pusdienu šefpavāre Melisa

15 gadu pieredze man ir bijusi daudzveidīga pieredze - no konditorejas izstrādājumu cepšanas līdz smalkām vakariņām. Esmu apmācīts konditors, kuram ir bijusi praktiska pieredze dažādās kulinārijas disciplīnās. Esmu ēdinājis privātus pasākumus un vadījis augstākās klases ēdināšanas piedzīvojumus.

Pavārs

The Curated Table By Deja

8 gadu pieredze Es esmu pavadījis savu karjeru, gatavojot ēdienu, kas pulcē cilvēkus. Es iemācījos gatavot savā mājas virtuvē, papildinot savas prasmes ar apmācību. Esmu strādājis konsultāciju jomā, konsultējot par dažādām kultūrām un uztura vajadzībām.

Pavārs

Arnae izsmalcināta mājas stila kulinārija

Piecu gadu pieredze Es dalos savā mīlestībā pret ēdienu ar citiem, izmantojot rūpīgi pagatavotas maltītes. Es ieguvu grādu Augustes Eskofjē kulinārijas mākslas skolā. Es pašlaik gatavoju maltītes pensionētam Nacionālās futbola līgas spēlētājam un viņa ģimenei.

Pavārs

Dienvidu kreolu virtuve, ko piedāvā Chrissy Joy

10 gadu pieredze Es sāku savu karjeras apguvi kulinārijas prasmju apguvi vecmāmiņas kreolu virtuvē. Esmu mācījusies San Jacinto kopienas koledžas kulinārijas skolā. Esmu starptautiskās Baznīcas atjaunošanas vārda iecienītākais pārdevējs.

Pavāri – visi pakalpojumi

Kristīnas kreolu iedvesmotas vakariņas

9 gadu pieredze Man ir aizraušanās ar ēdienu, ko audzina vecmāmiņas virtuvē ar savām kreolu receptēm. Es pilnveidoju savas prasmes San Jacinto kopienas koledžas kulinārijas programmā. Es augstu vērtēju cilvēku apvienošanu ar ēdienu, paužot mīlestību un rūpes katrā ēdienā.

Alehandro globālās garšas

25 gadu pieredze esmu strādājis virtuvēs visā Eiropā. Es mācījos Amerikas Kulinārijas institūtā. Esmu Les Toques Blanches un International Master Chef's Club biedrs.

Maka afrofranču garšas

15 gadu pieredze es atstāju korporatīvās finanses, lai kļūtu par šefpavāru, apvienojot franču virtuvi ar savām Nigērijas saknēm. Esmu apmācīts franču kulinārijas tehnikā. Es strādāju divos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, pilnveidojot savas prasmes smalkās vakariņās.

Viņa var gatavot no Alīča

Kā She Can Cook šefpavāre un īpašniece kopš 2021. gada. Es aizraujos ar neaizmirstamu kulinārijas pieredzi, ko sniedz vairāk nekā 10 gadus ilga atpūta un izsmalcinātas maltītes. Ar 4 gadu pieredzi, vadot virtuālu tiešsaistes šefpavāru biznesu un iepriecinot klientus ar aromātiskiem ēdieniem un radošiem brīvdienu piedāvājumiem, piemēram, kukurūzas maizīšu bļodām un lieliski pagatavotiem tītariem, es saprotu mākslu radīt maltītes, kas šķiet personiskas, siltas un īpašas. Mana pieeja apvieno profesionālās metodes ar pieejamu mācīšanu, nodrošinot, ka katra maltīte ir ne tikai garda, bet arī mācīšanās pieredze. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties nobaudīt maltīti, kas paredzēta tieši jums, vai uzzināt, kā to radīt pašam, esmu šeit, lai padarītu ēdiena gatavošanu pieejamu, patīkamu un neaizmirstamu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē