Airbnb pakalpojumi

Smyrna – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Smyrna – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Izsmalcināts mājoklis, Šefa Amandas īpaši atlasīta virtuve

15 gadu pieredze esmu strādājusi ar tādiem atzītiem šefpavāriem kā Rojs Jamaguči un Daniels Buluds. Es pabeidzu kulinārijas skolu un mācījos pie tādiem pavāriem kā Elia Aboumrad un Wolfgang Puck. Esmu piedalījies arī Food Network's Cooks vs Cons un Supermarket Stakeout.

Pavārs

Klasiski un mierinoši amerikāņu ēdieni Sidnejā

17 gadu pieredze Esmu strādājis dažādās modernās pārtikas grupās Atlantas metro rajonā. Esmu sertificēts Servsafe un saskaņoju visas savas ēdiena gatavošanas prakses ar pārtikas nekaitīguma standartiem. Es uzvarēju Zelta lāpstiņā 2024. gadā par izcilām kulinārijas prasmēm.

Pavārs

Keisija siera un kokteiļu dēļi

11 gadu pieredze Esmu strādājis visā valstī restorānos un kā privāts šefpavārs. Es studēju Le Cordon Bleu London un ieguvu bakalaura grādu pārtikas antropoloģijā. Es palīdzēju cilvēkiem atjaunot zaudētās ģimenes receptes manā šovā Recipe Lost and Found.

Pavārs

Privātas vakariņas, ko piedāvā Bella The Chef

15 gadu pieredze Esmu apņēmusies gādāt par tīrību, garšu un skaistu prezentāciju. Man ir praktiska pieredze privātos pasākumos, kāzās un maltīšu gatavošanā. Mana aizraušanās ir ēdiena gatavošana katru dienu.

Pavārs

Sema eklektiskas globālās garšas

16 gadu pieredze Es savu dzīvi veltīju neaizmirstamu ēdienu piedzīvojumu radīšanai, kas apvieno cilvēkus. Es absolvēju Džonsona un Velsas Universitāti, iegūstot bakalaura grādu kulinārijas mākslā. Es piedalījos pārtikas tīklā, demonstrējot savas kulinārijas prasmes un radošumu.

Pavārs

Desi drosmīga, aromātiska, neaizmirstama ēdināšana

7 gadu pieredze Esmu privāts šefpavārs, kas piedāvā ēdināšanas pakalpojumus ģimenēm, uzņēmumiem un organizācijām. Es guvu praktisku pieredzi dažādos restorānos un atpūtas telpās. Man tika piešķirts labākais bizness Sautfultonā 2024. gadā, un esmu iekļauts žurnālos.

Pavāri – visi pakalpojumi

Augu izcelsmes un neapstrādāta Debras pārtika

23 gadu pieredze Esmu holistisks veselības treneris, reiki dziednieks un augu izcelsmes šefpavārs. Esmu absolvējis veselības un labsajūtas centru The Living Foods Institute. Es ieguvu labākās Raw balvas par savām Hot Love šokolādes trifelēm.

Maltīšu pagatavošanas pakalpojumi

8 gadu pieredze darbā ar liela apjoma, modernām maltītēm un ikdienišķām maltītēm. Es ieguvu bakalaura grādu Mercy koledžā. Es izveidoju savu pārtikas zīmolu, apvienojot savu fonu ar aizrautību un radošumu.

Ar mīlestību piepildīts, manifestējot Munchiez

Piecu gadu pieredze Esmu radījis maltītes tādiem ietekmīgiem klientiem kā Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves un daudz ko citu. Esmu izveidojis privātu šefpavāru zīmolu un izveidojis uzticamus klientus, tāpēc neatkarīgi no tā, vai esat šeit, lai atpūstos, izpētītu vai vienkārši baudītu mājās gatavotu maltīti, kas piepildīta ar prieku, ziniet, ka atrodaties telpā, kurā esat ļoti gaidīts. Mans mērķis ir palīdzēt jums justies kā mājās, piepildīt vēderu un garu ar siltumu un atgādināt, ka mūsu ēdiens tiek gatavots ar mīlestību, un tas var būt dziedināšanas veids. Vai esat gatavs izbaudīt šo piedzīvojumu?

Garšīgas Desiree garšas visā pasaulē

8 gadu pieredze es radu gardus ēdienus ar dažādām globālām garšām. Es iemācījos gatavot mājās kopā ar ģimeni un uzasināju savas militārā šefpavāra prasmes. Mans klāsts ietver itāļu, salu, franču un Āzijas virtuvi ar specializētu konditorejas izstrādājumu klāstu.

Indijas kodolsintēze, ko piedāvā Andrea

15 gadu pieredze viņa ir strādājusi lauku klubos, sporta bāros, privātās virtuvēs un citur. Viņa apmeklēja Le Cordon Bleu un ieguva grādu kulinārijas mākslā. Atrodoties Floridā, viņa apguva raksturīgus ēdienus no dažādām kultūrām.

Kat starptautiskā virtuve

20 gadu pieredze viņa rada gardus ēdienus ar haitiešu un franču garšu sajaukumu. Viņa studēja kulinārijas mākslu Le Cordon Bleu un mācījās no Haiti sievietēm savā ģimenē. Viņas audzināšana un oficiāla apmācība informē viņu par savu mīlestību un disciplīnu ēdiena gatavošanai un cepšanai.

Šefpavāra Fadi globālās garšas

12 gadu pieredze Ar savu šefpavāru vadīto uzņēmējdarbību Habibis es radu maltītes un pasākumus klientiem Atlantā. Es absolvēju viesmīlības skolu Libānā un kulinārijas skolu Šveicē. Esmu radījis veselīgas, uz sniegumu vērstas ēdienkartes profesionāliem beisbolistiem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē