Airbnb pakalpojumi

Našvila – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Maltītes un kulinārijas piedzīvojumi zemnieku tirdziņos

Iepazīstiet labāko vietējo ēdienu un lauksaimniecību kopā ar šefpavāri Marzellu.

Tk virtuve

TK specializējas luksusa ēdināšanā un privātās maltītēs klientiem, kuri pieprasa labāko. Kulinārijas piedzīvojums, kas ir gan moderns, gan neapoloģētiski unikāls

Avery mākslinieciska pasaules virtuve un nodarbības

Esmu privāts pavārs un instruktors, kas atrodas Nešvilā! Man patīk apvienot drosmīgas globālas garšas ar māksliniecisku noskaņu, veidojot svaigas, sezonālas ēdienkartes. Ja ir interese, varu iemācīt arī jums!

Brendija gardas sezonas maltītes

Es gatavoju maltītes, izmantojot sava dārza sastāvdaļas un uzticamus lauksaimnieku kontaktus.

Brendija sezonas dienvidu un itāļu virtuve

Kā vadošais šefpavārs luksusa ierīču zīmolam, es savā ēdiena gatavošanā ienesu radošu enerģiju.

Sezonālā fusion cena, ko piedāvā Krys

Es atdzīvinu tradicionālo virtuvi ar modernu akcentu, radot neaizmirstamas maltītes.

Ēdīsim kopā ar Kibvi

Let's Eat With Kibwe mēs lepojamies ar neaizmirstamu maltīšu radīšanu, izmantojot: amatnieku meistarību, svaigas vietējās sastāvdaļas, personīgo saikni un kulinārijas izglītību.

Fusion ēdienkartes by Peggy

Es pārveidoju receptes par slavenību un kulinārijas pasākumu šedevriem.

Burvju kulinārija ar Džūliju

Esmu šefpavārs, kurš aizraujas ar burvīgu ēdienu gatavošanu, izmantojot svaigas sastāvdaļas.

Stjuarta bārbekjū Teksasas stilā

Es apvienoju autentiskas lēnās smēķēšanas metodes ar drosmīgām Cajun un Trinidadian garšvielām.

Tex-Mex un dienvidu vegāns, Viktorija

Es ienesu sirdi un dvēseli katrā ēdienā, pārveidojot klasisko komforta ēdienu.

Kīta mūzikas pilsētas garšas

Es izmantoju Chopped un tagad piedāvāju savu atšķirīgo stilu un tehnikas cilvēkiem visur.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē