Stjuarta bārbekjū Teksasas stilā
Es apvienoju autentiskas lēnās smēķēšanas metodes ar drosmīgām Cajun un Trinidadian garšvielām.
Automātiski tulkots
Pavārs (Našvila)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī, ko piedāvā Stuart
Tako komplekti Teksasas stilā
€ 13 par viesi
Ietver kūpinātu saraustītu vistu, cūkgaļu vai krūšturi ar svaigiem garnējumiem un mājās gatavotas tortiljas.
- ēdināšanas ēdienkartes
€ 85 par viesi
Piedāvā vēlās brokastis un vakariņas, kūpinātu gaļu, gardēžu puses un pilnu apkalpošanu vai izlaišanu. Ideāli piemērots sanāksmēm un pasākumiem intīmā gaisotnē.
Dienvidu kulinārijas nodarbības
€ 85 par viesi
Praktiskas pamācības par to, kā iemācīties smēķēt saraustītu vistu, cūkgaļu vai Teksasas stila krūšturi ar svaigiem garnējumiem un mājās gatavotām tortiljām.
Vakariņas
€ 115 par viesi
Autentiskas Teksasas grila maltītes ar kūpinātu gaļu, gardēžu pusēm un dvēselisku elektrotīklu. Paredzēts grupām.
Pakalpojuma vadītājs
€ 213 par viesi
Viesa uzturēšanās laikā ir vēlās brokastis un vakariņas, kas paredzētas vismaz vienu dienu.
Ja vēlaties, lai Stuart veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
16 gadu pieredze
Es katram šķīvim piedāvāju gadu desmitiem ilgas tradīcijas, meistarību un drosmīgas garšas.
Raksts lielākās publikācijās
Našvilas slēptie dārgakmeņi un citas tirdzniecības vietas ir aptvērušas manus ēdienus.
Maģistra grāds skolas psiholoģijā
Es ieguvu grādu Tenesī Valsts universitātē.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Kur jums jādodas
Našvila, Tenesī, 37206, Amerikas Savienotās Valstis
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 13 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?